Z tym sikaniem to ja mam to samo. Sikam dwa razy przed wyjściem, wyjdę z domy i znowu mi się chceU mnie samopoczucie w miarę ok. Co prawda w nocy też przekręcam się jakbym nie dała rady ale najgorzej jest wyjść na spacer i zakupy bo znowu ciągle sikam... przed wyjściem dwa razy, a zanim gdzieś dojdę to znowu się chce
reklama
gooskaw
Fanka BB :)
Daria ponoc kolejna ciaza to wlasnie wiekszy brzusio wiec nie ma co sie przejmowac :-) po porodzie gdzies tam sie rozejdzie i bedziesz znowu aktywna. A do lekarza lepiej lec jak juz Cie tak sponiewieralo... zawsze warto skonsultowac :-)
Sadness sikanie po 100x to normalka. Mnie teraz mlody tak nawala w pecherz ze skrecam sie z bolu ale jak przetrzymam czy zmienie pozycje to od razu przestaje mi sie chciec moze to jakis sposob?
Sadness sikanie po 100x to normalka. Mnie teraz mlody tak nawala w pecherz ze skrecam sie z bolu ale jak przetrzymam czy zmienie pozycje to od razu przestaje mi sie chciec moze to jakis sposob?
Poszłam wcześniej do lekarza. Silne zapalenie prawej strony gardła, gdyby był migdał to byłaby angina. Stąd całą strona taka obolała. Ponoć taka infekcja już wpływa na płód, dlatego dostałam antybiotyk. Stwierdziła też, że jak co chwilę jest jakaś infekcja to znaczy, że organizm jest mega obciążony przez ciążę i nie ma siły się bronićDaria ponoc kolejna ciaza to wlasnie wiekszy brzusio wiec nie ma co sie przejmowac :-) po porodzie gdzies tam sie rozejdzie i bedziesz znowu aktywna. A do lekarza lepiej lec jak juz Cie tak sponiewieralo... zawsze warto skonsultowac :-)
Ledwo dotarłam na targ i zastanawiałam się jak wrócę Młoda chciała na plac zabaw, pogoda piękna.., a ja tylko poganiałam żeby wrócićDaria ponoc kolejna ciaza to wlasnie wiekszy brzusio wiec nie ma co sie przejmowac :-) po porodzie gdzies tam sie rozejdzie i bedziesz znowu aktywna. A do lekarza lepiej lec jak juz Cie tak sponiewieralo... zawsze warto skonsultowac :-)
W nocy ta sama komedia ale przynajmniej toaleta za rogiem
Poszłam wcześniej do lekarza. Silne zapalenie prawej strony gardła, gdyby był migdał to byłaby angina. Stąd całą strona taka obolała. Ponoć taka infekcja już wpływa na płód, dlatego dostałam antybiotyk. Stwierdziła też, że jak co chwilę jest jakaś infekcja to znaczy, że organizm jest mega obciążony przez ciążę i nie ma siły się bronić
No to oby szybko pomógł Ja ostatnio otarłam się o jeden, gdyby nie przeszło po inhalacjach to też bym wzięła.
Z tym sikaniem to ja mam to samo. Sikam dwa razy przed wyjściem, wyjdę z domy i znowu mi się chce
Dobrze wiedzieć, że nie jestem sama! Był taki okres, że było całkiem normalnie, a teraz
W ciąży norma jest chyba do 5.10 mmol/l (92 mg/dl). Więc teoretycznie wydaje mi się, że wynik na czczo delikatnie podwyższony. Z tego co zauważyłam to lekarze różnie i tak do tego podchodzą.Dziewczyny pomóżcie ….Wynik na czczo wskazuje na cukrzyce ciążową prawda ?
Lekarza mam w czwartek
gooskaw
Fanka BB :)
Dziewczyny pomóżcie ….Wynik na czczo wskazuje na cukrzyce ciążową prawda ?
Lekarza mam w czwartek
Tak to juz bedzie cukrzyca ciazowa. Bez stresu, kazda z nas to tu przechodzi i da sie z tym zyc, tylko trzeba sie jej podporzadkowac do rozwiazania :-)
reklama