Nath096
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego nie sprecyzowała ,ale zobaczę jutro jak się będę czuć najwyżej zacznę potem brać cała tabletke. No mam nadzieję,że się poczuje lepiej,bo zmęczenie zmęczeniem,ale to ciśnienie okrutnie daje w kość.@Nath096
Dobrze ze cokolwiek dala. Chociaz ja uwazam ze pol tabletki to troszku malo ale lepiej z mniejszej dawki wyjsc niz wiekszej. Ile dala Ci czasu na dzialanie?
Donrze ze poszlas!
Tego nie sprecyzowała ,ale zobaczę jutro jak się będę czuć najwyżej zacznę potem brać cała tabletke. No mam nadzieję,że się poczuje lepiej,bo zmęczenie zmęczeniem,ale to ciśnienie okrutnie daje w kość.
O to tego nie wiedziałam . No to będziemy próbować,ważne,że coś do przoduBo nie wiem jak z dopegytem, ale jak sie bierze tabsy na nadcisnienie to dopiero po ok 7 dniach cos dygnie w dol z tym cholerstwem na cisnieniomierzu. Oby bylo szybciej
O to tego nie wiedziałam . No to będziemy próbować,ważne,że coś do przodu
Cześć dziewczyny, dołączam do was ze słodką diagnozą
Aktualnie 26 tydz, od 1 sierpnia jestem na diecie, no i jakoś powoli i do przodu
Lepiej. Ciśnienie niby nie niższe,ale lepiej się czuję . Mała dała pospać w nocy,dodatkowo od 5 przejął ja mąż i mogłam pospać prawie do 7:30Jak dzis?