gooskaw
Fanka BB :)
Wodę z Cytryna bardzo chętnie, bo uwielbiam, ale odstawiłam przez zgage
Okolo tego 35tc duzo sie zmienia, sprobuj troszke a noz widelec sie odwidzialo Twojej zgadze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wodę z Cytryna bardzo chętnie, bo uwielbiam, ale odstawiłam przez zgage
Matko, stopy u mnie też tragedia. Czuje jakby miały eksplodowacJa mam codziennie dostawę koszyka truskawek to większość oddaje siostrze,czereśnia aż się gnie pod owocami,a o lodach to nie wspomnę ale jeszcze trochę i będzie sernik zapity jakimś dobrym słodkim gazowanym napojem swoją drogą woda mi już bokiem wychodzi,ale jak wypije za dużo gazowanej to nie mogę zrobić 2 bo mam całe jelita zagazowane i nie idzie
Do tego po szpitalu mam ze 3 hemoroidy raz dokuczające mniej raz bardziej.
U mnie teraz któryś dzień ciepła i moje stopy przestają się czasem mieścić w buty
A wiesz, że spróbuję mniamOkolo tego 35tc duzo sie zmienia, sprobuj troszke a noz widelec sie odwidzialo Twojej zgadze?
Tuż to hurtowe ilości zazdroHihi ja mam 60 krzaczkow kocham pomidory
Cały czas pije właśnie z dzbanka , czasem jak mnie najdzie tj pociągne kilka łyków gazowanejJa oamietam ze w konciwce odrzuciko mnie wlasnie od wosy gazowanej a nie pije nic innego przez caly rok jak woda gazowana probowalas zwykla filtorowana?
Normalnie zazdro poszlo
U mnie gin powiedziała,że napewno nie przetrzymamy ciąży. A jak zapytałam o to czy trzeba iść wcześniej do szpitala to powiedziała wlasnie,że zależy jakie są cukry,jak sobie pacjentka radzi i jak jest właśnie z łożyskiem itp.Dziewczyny mam zapytanie, czy z racji cukrzycy u Was również będąc w 35 tygodniu należy w szpitalu zapisać się na wywołanie porodu? Moje maleństwo jest o dwa tygodnie za duże, mój termin na porodu jest na 27 lipiec, ale w szpitalu mam się stawić 13.07. Lekarz powiedziała, że zrobią mi na badania i będą wywoływać szybszy poród, jak jest u Was ?
O proszę, taką niespodziankę zrobiłNa rozwiazanie z powodu wagi dziecka to chyba nie ale ze wzgledu na cukrzyce (chociaz opanowana) tak. Ja sama mialam miec okolo 38tc wywolywanie a maly wolal wyjsc w 37tc:-)
Tuż to hurtowe ilości zazdro
Pomidorki to żyćko ! Takie z własnej uprawy to wogole niebo w gębie
Cały czas pije właśnie z dzbanka , czasem jak mnie najdzie tj pociągne kilka łyków gazowanej