EwelinaK26
Fanka BB :)
Cześć Dziewuszki dawno nie pisałam ale czytam co tam u was Też jestem ciekawa jak tam po porodzie będzie ze mną i z tą cukrzycą. Kochane wy w terminie rodziłyście nie szybciej?? Jestem umówiiona z diabetologiem na maile że mam mu wysyłać wyniki i wyobrażcie sobie on mi nic nie odpowiada od miesiąca cukry mam w normie do 120 zawsze no kilka razy ok 130 ale jak sobie pofolguje mój ginekolog patrzy zawsze na wyniki i jest zadowolony. A ten diabetolog hmmm nie wiem zadzwonić?? Tym bardziej że jadę przeciez na isulinie 5/6/6
Mam ost straszne myśli dotyczące porodu i włączyły mi sie też sny podświadomość robi swoje tym bardziej że wiem co mnie czeka;-)
I JA GRATULUJĘ NICE NIECH CÓRCIA ROŚNIE ZDROWO!!!!!!!!!
iryska pamiętam jak moja mama przelewała nad wózkiem nad łóżeczkiem jakieś jajka czy coś takiego na zauroczenie niby mówią że można zauroczyćnie wiem
zoyka nie możesz mieć dłuższej przerwy przy posiłkach. co 2.5godz proszę jeść Byłaś na rozmowie co jeść a czego unikać?? 230 to wynik z obciążenia glukozą?
Mam ost straszne myśli dotyczące porodu i włączyły mi sie też sny podświadomość robi swoje tym bardziej że wiem co mnie czeka;-)
I JA GRATULUJĘ NICE NIECH CÓRCIA ROŚNIE ZDROWO!!!!!!!!!
iryska pamiętam jak moja mama przelewała nad wózkiem nad łóżeczkiem jakieś jajka czy coś takiego na zauroczenie niby mówią że można zauroczyćnie wiem
zoyka nie możesz mieć dłuższej przerwy przy posiłkach. co 2.5godz proszę jeść Byłaś na rozmowie co jeść a czego unikać?? 230 to wynik z obciążenia glukozą?