reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

witam

Zabiegana jestem straszliwie, mój tata wyjeżdża na długo i daleko od kilku dni trwają przygotowania do wyjazdu. Oczywiście Amelkę cały czas by nosił na rękach a ja nie mam serca mi odmówić. Ogólnie przez ten wyjazd doła mam-jesteśmy bardzo zżytą rodziną widujemy się codziennie jakoś teraz jak mam córeczkę mój tata jest mi jeszcze bliższy. Boję się że jak wróci na święta to mała go nie pozna.
aga_irlandia-głowa do góry dużo Ci już nie zostało dasz radę. Ja insuliny nie brałam a więc niestety nie pomogę, ale trzymam kciuki.
nice-girl-ja taki super monitor miałam na usg u specjalisty jak badaliśmy serduszko. Dla mnie to fajna sprawa można wygodnie leżeć i skupiać się na dzidzi. U mojego gin. był niestety jeden monitor i trzeba było szyje wyciągnąć:-) Gratuluje cudownych wiadomości-będzie parka super.
misia45-ja jestem chuda w mojej rodzinie cukrzycy nie ma a jednak w ciąży się przyplątała.
Kasia_B-ja byłam na l4 od 3 miesiąca i nie żałuje:-) mój ginekolog sam proponował mi zla- twierdził że kobieta w ciąży powinna odpoczywać i głaskać się po brzuchy ;-)A poważnie mam tak nerwową pracę że dla dobra dziecka poszłam na zwolnienie.
Maria-witaj po urlopie. Mówisz że nad morzem nudno?A spacery? Co z leniuchowaniem na plaży:-) Koniecznie idź do lekarza jak najszybciej.

reklama
Witajcie słodziaki

Nice oj tak już szykuję w głowie co i jak :) Super macie z tym przedszkolem że za darmo i że można ;) Eh wiedzą jak potencjalnego klienta przyciągnąć :)
My zostajemy w domku gdyż nie będzie aż tak tłoczno..postanowiłam że na urodzinach które przecież dla nas są tak ważne będą osoby, które były przez ten rok w życiu Jagódki :) Do których malutka szła i się uśmiechała :)
Ach rany córcia !!! Wspaniale!!! Cudnie!!! Bardzo bardzo Wam gratuluję :) A co do imienia to bardzo je lubię :) choć to nie ma znaczenia :)

I właściwie na tyle.

OPłakuję jedno dziecko, które odeszło po wielkiej walce o życie...Jestem zdołowana na maksa...
Jesteśmy wielkimi ale to wielkimi szczęściarami że mamy ZDROWE dzieci, że marudzą, że się brudzą, że wyrastają im zęby, że nie śpią w nocy i że śpią i że wiele jeszcze rzeczy!

Ściskam

hej dziewczynki

ja zem sie wczoraj rozpakowala:-Dprzedstawiam Wam moja coreczke Victorie,3975 kg ,urodzona wczoraj,12.08.2011 o 8.00, silami natury,ja bez ciec,pekniec i zadnych szwow wewnetrznych czy zewnetrznych:) czujemy sie dobrze i dzis w poludnie wrocilysmy do domku
porod z pompa insulinowa i jakimis wspomagaczami do cukrzycy,ale mala urodzila sie z prawidlowym cukrem i nie bylo problemow:)
odezwe sie jak bede miec chwile

pozdrawiam

Zobacz załącznik 381252 PICT0599.jpgPICT0608.jpgZobacz załącznik 381255

Aga_irlandia gratulacje ogromne!! Jesteś niesamowita :) A Twoja mała słodka oczywiście no i duża panna i super ze po 1 dniu was wypuścili - u nas jak wsio ok to 3 doby ;) . Trzymajcie się - piękna rodzinka :))

Aga - wielkie gratulacje!!! Ale niespodziankę nam zrobiłaś :-D Super, że poród tak dobrze poszedł i nie masz żadnych 'uszkodzeń'. Biorąc pod uwagę, że córeczka dorodna to naprawdę sukces :-) Ale masz teraz słodką kluseczkę, ehhh rozmarzyłam się :-) A jak córeczka będzie mieć na imię? Życzę teraz dużo miłych chwil i żeby malutka zdrowo się chowała :-)

Aga Irlandia wielkie GRaTULACJE super że tak szybko możecie wrócić do domu i wszystkie dzieciaczki mogą wejść do szpitala :) u nas to nie realne. a jak to zrobiłaś że bez pęknięcie ? może cię czymś pokremowali :) bo mnie to zawsze dziwi dlaczego nie użyją jakiegoś żelu przecież wtedy by nikt nie pękł.

Ja dziś mniej wciekła jestem, ale dalej nerwica we mnie :) pójdę w wtorek już do jakiegoś lekarza i koniec kombinowania.

reklama
Do góry