I co teraz?? Ale ketony masz nawet w moczu orzez dzien? Czy tylko rano?Eh ja wlasnie po wizycie u poloznej nie dosc ze ketony w moczu to jeszcze skurcze dosc regularne
Podobne tematy
- Mama2024
- Potrzebuję porady
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I co teraz?? Ale ketony masz nawet w moczu orzez dzien? Czy tylko rano?Eh ja wlasnie po wizycie u poloznej nie dosc ze ketony w moczu to jeszcze skurcze dosc regularne
Pewnie wcześniej cos podniosło cukier ale po plackach z cukini to naprawdę dziwne ..Jem to samo co zwykle dzis. Placuszki na obiad z cukini po ktorych zawsze cukier idewlny a dzis 153 o zgrooozo....
Wczesniej jadlam rosol ktory nigdy mi cukru nie podnosil... Nie rozumiem juz tych cukrow niestety...Pewnie wcześniej cos podniosło cukier ale po plackach z cukini to naprawdę dziwne ..
Ja dziś rano 92 więc daleko od idealu hiii mam pytanie czy wy macie loty jak głodne jesteście? Normalnie mi słabo się robi o slaniam się na nogach jak mierze wtedy cukier mam powyżej 80 Woec nie jakoś tragicznie niskoCos tu ostatnio cichutko... [emoji3] Czyzby wszystkie mamuski mialy cukry idealne?
Nie wiem czy miałaś wcześniej takie problemy, ale teraz przez tą pogodę są wahania ciśnienia i może to powoduje u Ciebie słabnięcie bo cukier koło 80 między posiłkami to normalna wartośćJa dziś rano 92 więc daleko od idealu hiii mam pytanie czy wy macie loty jak głodne jesteście? Normalnie mi słabo się robi o slaniam się na nogach jak mierze wtedy cukier mam powyżej 80 Woec nie jakoś tragicznie nisko
Może i ciśnienie ale to wiąże się z atakiem głodu dlatego myślę że to od cukrzycy dziwne to jest i strasznie denerwująceJa jak glodna to takich objawow raczej nie mam zeby mi bylo slabo... Dziwne bo w sumie. 80 to jeszcze tragedii nie ma, ale każdy organizm inny moze dla Ciebie to juz niski cukier i dlatego tak reagujesz... [emoji3]