reklama
Margo25
Fanka BB :)
Kamkaz
Moja kuzynka pediatra z kolei tez z tych azczepiacych i tylko mnie utwierdzila
kamkaz
Fanka BB :)
Tyle ile jest ludzi tyle jest opinii ns ten tematKamkaz
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Aschlee my nie szczepimy na dodatkowe. Chcieliśmy zaszczepić na pnemokoki jak już nie będę kp ale po ostatnich problemach u małej po "zwykłych", standardowych szczepieniach na pewno nie będziemy szczepić na żadne ospy, pneumo ani nic.
hejka
chyba ja dolacze do grona słodkich ciezarowek ;(
robiłam krzywa i na czczo mam 4,8 a po wypiciu po 2 godz 8,9 mmol ;(
nie wiem czy to cos ma wspólnego ale ja biore 150 euthyroxu bo mam usunieta tarczyce... no i przed badaniem wzielam tabletke nie wiem czy to ma znaczenie..
chyba ja dolacze do grona słodkich ciezarowek ;(
robiłam krzywa i na czczo mam 4,8 a po wypiciu po 2 godz 8,9 mmol ;(
nie wiem czy to cos ma wspólnego ale ja biore 150 euthyroxu bo mam usunieta tarczyce... no i przed badaniem wzielam tabletke nie wiem czy to ma znaczenie..
Ostatnia edycja:
Kaska witaj. Ja też z tarczycą problemy mam i na euthyroxie jadę. Jeśli chodzi o krzywą to nie sądzę, żeby tabletka miała wpływ na wynik choć dla pewności podczas wizyty zapytaj ginekologa. Ja zawsze robiłam wszystkie badania w ciąży na czczo, tzn również bez tabletki bo lekarz tak zalecił a po drugie na pewno nie udałoby mi się tak pozałatwiać wszystkiego żeby to pół godziny po tabletce zjeść bo u nas w lab zawsze kolejki
Aga u nas te drgawki co mała miewa to właśnie po szczepieniu się pojawiły.
Dziewczyny my już po tym weselu o którym kiedyś Wam pisałam że nie wiem jak z jedzeniem małej zrobić i problem rozwiązaliśmy tak, że zabraliśmy ją ze sobą i o dziwo była super grzeczna i do wszystkich chciała na ręce (choć większość widziała po raz pierwszy w życiu ) a później ładnie spała. Także udała się zabawa
Aga u nas te drgawki co mała miewa to właśnie po szczepieniu się pojawiły.
Dziewczyny my już po tym weselu o którym kiedyś Wam pisałam że nie wiem jak z jedzeniem małej zrobić i problem rozwiązaliśmy tak, że zabraliśmy ją ze sobą i o dziwo była super grzeczna i do wszystkich chciała na ręce (choć większość widziała po raz pierwszy w życiu ) a później ładnie spała. Także udała się zabawa
Natka a no tak.. juz pamietam. Czasem mi się mięsa wszystko już.
Fajnie że się udało. Fakt coraz łatwiej się odnaleźć z tymi dziećmi naszymi za to moja już po roku to czasem nieźle himery ma
A my idziemy do lekarza niedługo no mała już tydz czasu katar ma i już sama nie wiem co z tym czy to od zębów czy co
Fajnie że się udało. Fakt coraz łatwiej się odnaleźć z tymi dziećmi naszymi za to moja już po roku to czasem nieźle himery ma
A my idziemy do lekarza niedługo no mała już tydz czasu katar ma i już sama nie wiem co z tym czy to od zębów czy co
reklama