reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Prawda, prawda...ale czasem inaczej sie nie da. Jesli chodzi o wychowanie to wiele ksiazek sie naczytalam, blogow,wpisow,komentarzy,artkulow-to wolno,tamtego nie wolno-a zycie werufikuje. Ja uwazam, ze jako matka sama wiem co jest najlepsze i co do mojego dziecka dociera. Odnosnie komunikatu 'pospiesz sie'-jakos jak sie poeszymy to Jula spode łba spoglada na mnie i zaczyna wszystko robic 4xwolniej. Niestety zycie naprawde duzo weryfikuje...

Jasio wlasnie zjadl. A ja niedawno usnelam. Moj maz wrocil z pracy...z wypowiedzeniem. Alez mnie to rozwalilo...

reklama
Luca ja o tym słyszałam ale właśnie niby jak parę pierwszych minut gotuję sie osobno to niby potem już można wylać tą wodę i w nowej gotować już razem z warzywami.

No tak z tymi zakaz ani to różnie bywa. I to zależy od dziecka też. Bo na jedno cos zadziala A na inne już nie

Margo A co z tym wypowiedZeniem? Co się stało ?

Margo prawda życie wszystko weryfikuje ale dobrze np wiedzieć. Bardzo mi się to podoba i wiem ze trzeba się tego uczyć to tak jak koleżanka nie chciała żeby jej dziecko krzyczało to mówiła nie że nie krzycz tylko ze mamusie głową boli i np pobawimy się w ciszę czy jakoś tak :-)
Kurcze co Ty piszesz jak to wypowiedzenie? Jeny niech te złe rzeczy już się skończą. Przykro mi bardzo :-(

A co daje ta siatka do owoców dziewczyny? Po co się te owoce do niej wkłada?

Co do tego mięsa to z tego co ja słyszałam to nie gotuje się z warzywami właśnie dlatego, że uwalniają się wszystkie toksyny, hormony, antybiotyki itd. Dlatego dla dzieci wywary tylko z warzyw. Ja też słyszałam, że to wszystko wypłukuje się dopóki mięso nie będzie dobrze podgotowane i dlatego żeby nie mieszać nawet jak najpierw trochę się podgotuje osobno. Ale nie wiem czy to prawda bo to mi koleżanka mówiła a z niej żaden ekspert :)

Margo o jejku, co się stało że z wypowiedzeniem mąż wrócił? Mam nadzieję, że szybko znajdzie coś nowego.

Natka ta siatka to coś jak smoczek z którego dziecko wysysa sobie tego owocna a nie ma możliwości zeby sobie kawałek tego owocna odgryzlo i więc się nie zakrztusi

reklama
Do góry