reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Gabrielko- Próbowałam podać łyżeczką i nie chętnie - aczkolwiek bardziej chętnie niż z butli, ale przecież musi się maluch nauczyć z butli bo musi kiedyś zacząć coś pić!
A te zabawki też na allegro pokupywałaś? ja muszę zrobić segregację ciuchów i tez porobić zdjęcia i wystawić- ale przecież to tyyyyyyyyyyyle roboty i czasu!!!! a Bartek daje mi około 30 minut czasu dziennie dla siebie :-D

Emka - są różne specyfiki na uspokojenie kotka, ale jednak to ingerencja tabletkami - ja bym tego nie robiła skoro tylko ciebie drapie :) wciekły jest że się nim nie zajmujesz i tyle.

reklama
Gabrielko- Próbowałam podać łyżeczką i nie chętnie - aczkolwiek bardziej chętnie niż z butli, ale przecież musi się maluch nauczyć z butli bo musi kiedyś zacząć coś pić!
A te zabawki też na allegro pokupywałaś? ja muszę zrobić segregację ciuchów i tez porobić zdjęcia i wystawić- ale przecież to tyyyyyyyyyyyle roboty i czasu!!!! a Bartek daje mi około 30 minut czasu dziennie dla siebie :-D

Emka - są różne specyfiki na uspokojenie kotka, ale jednak to ingerencja tabletkami - ja bym tego nie robiła skoro tylko ciebie drapie :) wciekły jest że się nim nie zajmujesz i tyle.

Ale tu naskrobałyście, pół dnia mnie nie było a tu 3 strony do nadrobienia :szok: A ja znowu dzisiaj miałam trochę budyniu :szok: Co mam o tym myśleć?

Komu mam podac numer telefonu?

:) Emka !!! nie wiem jak to się stało !!!!

124 zlotych za termometr !!! nie powariowalam!!! moj mierzy mu mi pod pacha i bartkowi pod pacha i jest dobrze :)

Aureolcia - myśl o porodzie :)

Aureolcia wyślij któejś z nas priva :)
Zabawki kupione na allegro, bo niestety smyka mam we wrocławiu a uparłam się na fisher price i koniec, a że jestem uparta jak osił ...
Maria może zmień smoczek? Musisz próbować może inne smoczki, inne kształty, lateks, silikon. Mój np nie lubi pić z canpol, kupiłam małą butelkę jak jeszcze byłam w ciążyy i się na tym nie znałąm, rzadko kiedy ale mu zrobie herbatke to nie za bardzo mu to idzie za to mam 6 czy 7 z aventu i jak najbardziej :)

Maria zrobienie zdjęć spoko, najgorsze było dodanie tych kilku zdjęć ale ja jak coś sprzedaje na allegro to chodzę do sąsiadki bo na moim ślimaczym internecie nie było by szans :(((( jeszcze rok mam umowe

A ja właśnie taki mam , dałąm 135 bo w aptece i jestem bardzo zadolona, pod pachą? u mnie by nie przeszło , temp rośnie szybko po szczepionce i muszę kilkanaście razy mierzyć, że wiedzieć w którym momencie podać syrop. Jest to może dużo ale inwestycja na długo :-)

Oj aventa to ja mam 3 butle i nie dotknie ich nawet :) kiedys pił tylko z TT a teraz tylko z brownsa - juz testowalam kilka, nawet niekapka.

No zrobienie zdjec to przeciez kupe czasu trzeba !!! i poprasowac to wszytsko!!!!! ja jak odkladam za male juz ciuszki to nie prasuje. zreszta bartek mi i tak daje tak malo czasu ze juz żadko kiedy prasuję cokolwiek. dziś na obiad jadlam makaron razowy z masłem bo na więcej gotowania się mały nie zgodził!

ja mierzyłam bartkowi temperature ostatni raz jak mial 1 miesiac.

Niestety chyba odziedziczylam po mojej mamie brak paniki jak dziecko chore. Ja jak zlamalam obojczyk to po 2 dniach mama sie zgodzila że może jednak rzeczywiscie mam złamany obojczyk :) i wyladowałam na operacji i z wstrząsem mózgu :( a wyrostek robaczkowy wycieli mi tusz przed wylaniem bo mama twierdzila że rzyganie całą noc to nic zlego.

reklama
Ja prasuje jak oglądam m jak miłość i barwy szczęścia, Natan chodzi spać o 20. ale ostatnio żelazko miałąm w ręce 1,5 miesiąca temu , wszystko robi babcia :)

Maria próbowałąś lateksowe smoczki? Pytam bo moja bratancia też silikonu absolutnie nie weźmie do buzi i z tym ieli problem , że nic z butli - problem był w materiale z którego wykonany byłsmoczek

Do góry