reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Witam w to niedzielne popołudnie.

Emka nie pisała.

Mam nadzieję że wszystko jest ok i tylko nie ma siły na odpisywanie.

Jak tam Wasze cukry dziewczyny??Nie lubię tu takiej ciszy na forum:sorry:

reklama
Witam niedzielnie:-)
Ale cisza nikogo nie ma:-(
Assica też tak myślę że emka pewnie już po wszystkim tylko nie ma siły i głowy teraz na pisanie sms-ów:tak::tak: pewnie tuli do siebie już Polę?
U mnie cukry dzisiaj ok na czczo 74 po śniadanku 123 i po obiedzie 120 troszkę nie takie wyniki jak bym chciała no ale może być:-)
assica jak tam brzuszek nadal twardy?

Kurcze, aż tak dziwnie jak nie ma prawie co czytać :(

Co do cukrów to do bani. Na czczo po 12h niejedzenia 97, przed snem o 1 czyli po 6h miałam 76 - zmierzyłam z ciekawości. Po obiedzie w pierwszej godzinie przekroczyłam za sprawą sosu zaprawianego mąką ziemniaczaną - 157, po 2h już 116.

I chyba dobra wiadomość dla Filipka i dla mnie - 3ci dzień nie kupuję papierosów :-) Palę od ojca paskudne w smaku, co za tym idzie nie jestem w stanie spalić więcej niż 1-2 dzienni i to po połówkach :p Trzymajcie kciuki bo jeśli tak dalej pójdzie to za kolejne 3 dni nie będę potrzebowała już nawet tych 1-2 sztuk^^ i obym nie potrzebowała już nigdy niegdy tego paskudztwa :/

Emka Gratulacje!!! Ja to wiem kiedy do Was zajrzeć. A nawiasem mówiąc Pola urodziła się w ten sam dzień co ja!:-D:-D:-D

Aasica teraz Twoja kolej.:tak::tak::tak:

GRATULACJE EMKA
To się biedulka musiała nacierpieć tyle godzin męczarni a tu cesarka,no ale już ma po wszystkim i ma dzidzię przy sobie:-):-):-)

reklama
AgMich wieki Cię nie było!!!W takim razie wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych urodzinek.

Byś mogła zaglądać częściej.Jak tam Twoje cukry??Masz czas żeby je mierzyć?
I jak tam twój mały mężczyzna się miewa??Karmisz piersią ??

Agga jak będziesz miała potrzebę zapalenia to najlepiej zajmij ręce klawiaturą i pisz jak najwięcej na forum żeby było co czytać!!:-p

A co taką długą przerwę zrobiłaś sobie z jedzeniem że aż 12h??
No ja dziś też miałam ciągoty na sosik ale tylko oblizałam łyżkę:-p

Rano muszę wstać wcześnie krew oddać a we wtorek do lekarza ....ciekawe ile mała waży..

A ile wWasze maleństwa już ważą???

Kurcze te 4 kilo chodzi mi po głowie.

Do góry