reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Witam słodkie mamusie:-)
Ale was już dużo ta cukrzyca coraz to popularniejsza:tak:
Trochę dużo czasu mnie nie było,miałam nie złą lekturę do poczytania:-)
emka ja na twoim miejscu pojechałabym do szpitala,nigdy nic nie wiadomo:tak:

reklama
ej baby ja jestem ;p
golilam sie tzn nogi i cipke jakby co.
nie mam skurczy nic mnie nie boli no ale jak wloze paluszek to uplawy czerwone. nie wiem co mam robic. mysle ze to czop juz polecial. jak bedzie gorzej to jade do szpitala :) narazie pakuje walizke ;p
kumpela napisala ze to czop wypadl i ze niedlugo porod ale to do kilku dni nawet moze potrwac :)

Kinia ja jak mi dziś po tej drożdzówce po szalało i było 130 to sobie tłumaczyłam że nie które mają normę do 140:-p:-p:-D:-D

Ale tak na poważnie to od prawie 2 tyg. tak mi jakoś ciągle przekracza bo nie mogę się opanować a potem mam wyrzuty sumienia:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja również jak mi czasami cukier podskoczy to siebie uspokajam tym że nie które dziewczyny mają normę do 140:tak:

No ja własnie patrze na kasztanki i princesse i slinotoku dostaje ale nie zjem ( mam nadzieje)
Jak bardzo mi sie chce to jem ciastka Lu go - dzis zjadłam całe opakowanie i kawe z mlekiem i było 118. ( zrobiłam ze 30 przysiadów)
Ta kawa to mnie trzyma przy duchu - uwielbiam codzinnie 1 sobie robi z mleczkiem:)

ej baby ja jestem ;p
golilam sie tzn nogi i cipke jakby co.
nie mam skurczy nic mnie nie boli no ale jak wloze paluszek to uplawy czerwone. nie wiem co mam robic. mysle ze to czop juz polecial. jak bedzie gorzej to jade do szpitala :) narazie pakuje walizke ;p
kumpela napisala ze to czop wypadl i ze niedlugo porod ale to do kilku dni nawet moze potrwac :)

emka ja w pierwszej ciąży tak miałam wstałam rano a tu krew na bieliżnie ja panika i do szpitala , a w szpitalu mi powiedzieli że nie potrzebnie przyjechałam no ale mnie zostawili dali czopka i kroplówkę i wieczorem urodziłam:-)

O widzisz a ja juz sobie myslałam , ze zaczeło się a tu jestes spowrotem:)
No ale jak co to przygotowana jestes:) heheh
Gratuluje bo dla mie to golenie to porażka , nic nie widze a z lusterkiem niewygodnie k........ dostaje normalnie:)

reklama
Do góry