iryska
Fanka BB :)
Maria28-dzięki za pocieszającą informację, ja też myślę że to nie kolki, te jej płacze da się łatwo uspokoić, wystarczy jej trochę zainteresowania. Tylko czasami jak już jest bardzo zmęczona trzeba ja utulić bądź właśnie chce cyca. Smoczka nie cierpi krztusi się i wypluwa po dosłownie sekundzie. Wczoraj nie mogła zasnąć i o pierś wołała na początku jej dawałam ale to błędne koło bo wzięła kilka łyków i zasypiała już nie wiedziałam czy ja odbijać-od razu się budziła. Stwierdziłam że muszę ją oduczyć tego traktowania cycka jako smoczka, popłakała chwilę i zasnęła. Nie wiem czy zmuszać ją do tego smoczka?
Dzisiaj piękna pogoda jedziemy z małą do pradziadka jeszcze go nie poznała.
Też tak chudłyście karmiąc piersią?Bałam się że spodnie z przed ciąży będą mi za ciasne tymczasem są ogromne! Niby fajnie że wróciłam do licealnej wagi(to było dawno temu) ale doła mam że nie mam co na siebie włożyć wszystko luźne a kasy i czasu brak.
Miłej niedzieli dla Wszystkich:-)
Dzisiaj piękna pogoda jedziemy z małą do pradziadka jeszcze go nie poznała.
Też tak chudłyście karmiąc piersią?Bałam się że spodnie z przed ciąży będą mi za ciasne tymczasem są ogromne! Niby fajnie że wróciłam do licealnej wagi(to było dawno temu) ale doła mam że nie mam co na siebie włożyć wszystko luźne a kasy i czasu brak.
Miłej niedzieli dla Wszystkich:-)