czesc kobietki....
u nas dzisiaj.... ehhhh bylo tak milo przez dwa lata.... a tu bam i @ mnie dzisiaj złapał....
.... totalna masakra..... no i niestety nie jest bezbolesny po ciąży...
oooj nice jak ja ci zazdroszcze
wzielam nurofen i odpadlam na 3 godziny.... o boziu jak ja tego nie cierpie.....
Elmoo - nebulizator na prawde super sprawa
mialam pożyczony ale zabij nie pamietam jakiej firmy ...
trzymam kciuki za wasze zdrowko
butki super
moja mala biega na boso tylko na dwor ma butki od babci .... musialam mamie zwrocic uwage zeby jej nie zakładała na caly dzien.. zeby po domu ganiała boso.... no i mama się zdziwiła bo jak my bylismy dziecmi to ortopedzy zalecali noszenie usztywnionych butków cały czas
ciekawe co bedą zalecać naszym wnukom
gabrielko - cmoknij Natanka od ciotki
co powiecie na spotkanie..... moze 4-5 czerwca? moze uda sie tydzien wczesniej ale to juz nie ode mnie zależy... musze przede wszystkim z autem na jakis warsztat podjechać zeby sprawdzić czy dojade do was bezpiecznie
no i fajnie ze dostałaś to skierowanie do kardiologa... ja powiedziałam swojej lekarce to powiedziała ze musi to sprawdzic i takie tam ble ble ble.... no i teraz mi sie tak przypomniało ze byłas u dermatologa, ja ostatnio pokazalam taki bialy placek u jagodki bo moim zdaniem sie powieksza no i na szczescie mnie uspokoili ze to takie znamie o nazwie kawa z mlekiem
a co do podwyżek.... ehh nie ma to jak polityka prorodzinna... a potem sie dziwia ze ludzie nie decyduja sie na dzieci.....
chcialam sie pochwalic ze w poniedzialek biore urlop bo dostalam zaproszenie na warsztaty bobovity - mam nadzieje ze chociaz z jakąś kaszką wyjdę stamtąd
budowałyście łąkę emocji....? ot czym maja zajmowała się w pracy....