reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Covid 3 trymestr

To niezle nadgonil 😮 u mnie tez tydzień młodsza niż z daty miesiączki, ale jeszcze nie podganiała pod tę datę

Profilaktycznie umówiłam się na teleporade i dostałam receptę na heparynę w celu uniknięcia ryzyka zakrzepów w łożysku… czy ktoś dostał tez może takie zalecenia? Ja nie mam pojecia jak zrobić sobie zastrzyk…

Normalnie. Zwykle dziewczyny robią w brzuch. Tylko niestety często mają duże siniaki zebys się nie przeraziła.

reklama
W związku z covidem ?
Tak, w związku z covidem, nie czytałam jeszcze nigdzie zeby komuś zalecono w związku z tym heparynę.

Nie miałam wczesniej żadnego ryzyka zakrzepicy, a po jednej trudnej nocy z covidem dzisiaj poza katarem i trochę pokasływaniem czuje się dobrze, nie mam też stanu podgoraczkowego, trochę mnie zaskoczył ten lekarz

Tak, w związku z covidem, nie czytałam jeszcze nigdzie zeby komuś zalecono w związku z tym heparynę.

Nie miałam wczesniej żadnego ryzyka zakrzepicy, a po jednej trudnej nocy z covidem dzisiaj poza katarem i trochę pokasływaniem czuje się dobrze, nie mam też stanu podgoraczkowego, trochę mnie zaskoczył ten lekarz
Dziwne takie trochę 😁 mi nic nie zalecili 🙈

Przechodziłam, w 37 tc, byłam akurat w szpitalu (z innego powodu). Covida niczym nie leczyłam, miałam tylko monitorowane crp (było wysokie, spadało).

Do góry