reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cos pysznego dla naszych brzuszkow

reklama
Elvie- ten przepis co wrzuciłaś i drugi mój są z tego samego źródła :p faktycznie dobry, zakalca nie było, chodziaż Seba Gosi twierdził, że jak kupne... i teraz nie wiadomo czy przywara, czy komplement... pewnie zależy gdzie kupuje, bo u mnie w dwóch miejscach akurat mają pyszne drożdżówki :)

Ja będę popełniać marchewkowe, bo zimo jak w psiarni, więc marchewkowe z dużą ilością bakalii, ananasem i kremem serowym będzie jak znalazł :)

Jak nie mam czasu (a ostatnio mam deficyt) to kupuję sobie takie zupy eat me!
Bardzo smaczne i ze spokojnym sumieniem polecam. Jedna kosztuje 8 zeta, ale z kawałkiem pieczywa człowiek się naje za 10 lepiej niż w kilku znanych sieciach za 30 :p i do tego zdrowiej.
U nas do dostania w Piotrze i Pawle.

No właśnie sobie sprawdziłam wczoraj, ale więcej rzeczy potrzebowałam z almy, więc zupki zamówię następnym razem;-) Widziałam, że drugie dania też ta firma ma. Testowałaś?

reklama
Nie, ja w sumie zupy lubię i jak sobie sama nie gotuję, to czasem takim właśnie cudem się ratuje :-) poza tym zupy z soczewicy nie zawsze mi się chce gotować, a tu jest ugotowana... jak znalazł :p

Do góry