reklama
aniez
Fanka BB :)
Nata- wczoraj pytałaś o przepis na drożdżowe ze śliwkami :-)
Ja robiłam z tego przepisu i wyszło pierwsza klasa :-) zaletą jest to, że się człowiek nie spoci :-) nie ma już połowy blachy, z resztę opędzluje zapewne moja mama, bo się zapowiedziała na kawę i ciasto
Wino i oliwki... moje kuchenne podboje: Ciasto drożdżowe ze śliwkami i kruszonką II
Zamierzam teraz zrobić z tego przepisu, dam znać jak wyszło:
Moje Wypieki | Ciasto drożdżowe ze śliwkami i kruszonką
Ja robiłam z tego przepisu i wyszło pierwsza klasa :-) zaletą jest to, że się człowiek nie spoci :-) nie ma już połowy blachy, z resztę opędzluje zapewne moja mama, bo się zapowiedziała na kawę i ciasto
Wino i oliwki... moje kuchenne podboje: Ciasto drożdżowe ze śliwkami i kruszonką II
Zamierzam teraz zrobić z tego przepisu, dam znać jak wyszło:
Moje Wypieki | Ciasto drożdżowe ze śliwkami i kruszonką
A ja dziś piekłam z tego i pyyyyyyyyyycha!!
Ciasto drożdżowe ze śliwkami i kruszonką.
Ciasto drożdżowe ze śliwkami i kruszonką.
aniez
Elvie- ten przepis co wrzuciłaś i drugi mój są z tego samego źródła faktycznie dobry, zakalca nie było, chodziaż Seba Gosi twierdził, że jak kupne... i teraz nie wiadomo czy przywara, czy komplement... pewnie zależy gdzie kupuje, bo u mnie w dwóch miejscach akurat mają pyszne drożdżówki
Ja będę popełniać marchewkowe, bo zimo jak w psiarni, więc marchewkowe z dużą ilością bakalii, ananasem i kremem serowym będzie jak znalazł
Ja będę popełniać marchewkowe, bo zimo jak w psiarni, więc marchewkowe z dużą ilością bakalii, ananasem i kremem serowym będzie jak znalazł
A ja się dzisiaj pokuszę o ciacho, które wymyśliła moja Liderka - Beata.
Przy okazji zapraszam Was na jej świeżo założony blog.
Przepis na blogu oczywiście;-)
Ori Mama Na Obcasach - czyli Wellnesowo, biznesowo i życiowo : Coś dla łasuchów i nie tylko....
Jak się uda to na sobotę zrobię
Przy okazji zapraszam Was na jej świeżo założony blog.
Przepis na blogu oczywiście;-)
Ori Mama Na Obcasach - czyli Wellnesowo, biznesowo i życiowo : Coś dla łasuchów i nie tylko....
Jak się uda to na sobotę zrobię
aniez
Jak nie mam czasu (a ostatnio mam deficyt) to kupuję sobie takie zupy eat me!
Bardzo smaczne i ze spokojnym sumieniem polecam. Jedna kosztuje 8 zeta, ale z kawałkiem pieczywa człowiek się naje za 10 lepiej niż w kilku znanych sieciach za 30 i do tego zdrowiej.
U nas do dostania w Piotrze i Pawle.
Bardzo smaczne i ze spokojnym sumieniem polecam. Jedna kosztuje 8 zeta, ale z kawałkiem pieczywa człowiek się naje za 10 lepiej niż w kilku znanych sieciach za 30 i do tego zdrowiej.
U nas do dostania w Piotrze i Pawle.
reklama