reklama
Udało mi się załatwić zabieg usunięcia polipa w innej klinice niż podchodzę do in vitro. Na NFZ. Tylko dostałam termin na 5 stycznia tylko słyszałam że ten zabieg wykonuje się pod koniec okresu a skąd mam wiedzieć jak będzie 5 stycznia. Czy można to wykonać w inne dni
Kurcze kamillos za diabła nie pamietam kiedy miałam usuwane poliyp ( w jakiej fazie cyklu), to było dawno temu i pamięć mi szwankuje. A co lekarz mówił? Skonsultuj to z nim kiedy robic zabieg ale cos mi świta, ze to wlasnie było po miesiaczce kiedy endometrium jest najcieńsze, ale głowy sobie nie dam obciąć.
Musisz z lekarzem prowadzącym pogadać.
Musisz z lekarzem prowadzącym pogadać.
Czarnula34
Fanka BB :)
nie udało sięTRZYMAM TRZYMAM!!! I rękoma i nogami i uszami i wszystkimi zwieraczami bedzie dobrze, to silny " ktoś"
D
Deleted member 176021
Gość
Nie wiem czy to nadal aktualne, ale ja miałam usuwanego polipa endo PO miesiaczce.Udało mi się załatwić zabieg usunięcia polipa w innej klinice niż podchodzę do in vitro. Na NFZ. Tylko dostałam termin na 5 stycznia tylko słyszałam że ten zabieg wykonuje się pod koniec okresu a skąd mam wiedzieć jak będzie 5 stycznia. Czy można to wykonać w inne dni
Profesor Dębski mówił Mi, że takich zabiegów nie wykonuje się ani przed ani w trakcie miesiączki, żeby nie rozregulowac cykl.
Czarnula34
Powiedzcie mi przy becie 1.2 jest sens robić drugie badanie
D
Deleted member 176021
Gość
Chyba nie. Ciąża jest od 5, jak się nie mylę oczywiściePowiedzcie mi przy becie 1.2 jest sens robić drugie badanie
Czarnula34
Nie wiem chyba spróbujemy jeszcze raz ale na razie przerwaNiestety, ciazy brak. Przykro mi Ja po 7 dniach od transferu miałam bete powyzej 32.
Co dalej? Jaka decyzje podejmiecie.
Trzymaj sie.
reklama
Odpocznijcie i z mowymi siłami zawalczcie jeszcze raz. Ja bym tak zrobiła. Warto walczyć do konca. Wiem, ze brak wiary, ze lekarz nie daje dużych szans ale jakies tam światełko w tunelu jest. Nie masz wyroku bezpłodność i koniec. Trzymaj sie, bo wiem jak ci ciezko. Kurcze a tak wierzyłam