Witam Tydzień temu byłam u ginekologa 1raz po pozytywnym teście.Wg. OM powinnien to byc 7tydzien , wg USG byl 6tydzien (był pęcherzyk o nierównych zarysach z prawidłowym pęcherzykiem żółciowym - CRL 0,36cm). Tetna płodu nie wychwycił
Lekarz zlecił betę co 48h Dziś jestem po drugim pobraniu i wyniku :
25.06) 49474,79
27.06)-57374,49
Lekarz powiedział, że beta powinna się podwajać co 48 a tu jest 16% wzrostu. Jednak może nie spodziewał się, że wyniki będą takie duże? Bo z drugiej strony natknęłam się na informację, że przy wyższych poziomach nie rośnie tak szybko. Z trzeciej strony za wysokie wyniki też chyba nie są dobre.
Wizyta dopiero w czwartek, pomóżcie drogie forumowiczki co o tym wszystkim myśleć? Dzieki!
Lekarz zlecił betę co 48h Dziś jestem po drugim pobraniu i wyniku :
25.06) 49474,79
27.06)-57374,49
Lekarz powiedział, że beta powinna się podwajać co 48 a tu jest 16% wzrostu. Jednak może nie spodziewał się, że wyniki będą takie duże? Bo z drugiej strony natknęłam się na informację, że przy wyższych poziomach nie rośnie tak szybko. Z trzeciej strony za wysokie wyniki też chyba nie są dobre.
Wizyta dopiero w czwartek, pomóżcie drogie forumowiczki co o tym wszystkim myśleć? Dzieki!