Lula171216
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny . Wiecie mam takie pytanie.. a mianowicie , staramy się z narzeczonym o dzidziusia . Od 3 miesięcy stosuje luteinę na wywołanie okresu gdyż po tabletkach anty.. miałam zaburzenia hormonalne.. no i od 14 dnia cyklu dziwnie się czuję , a mianowicie 14 dnia miałam jak kucałam bóle pochwy taki skurcz ale kilkugodzinny . No i 16 dnia bolał mnie jajnik lewy i boli do dzisiaj , dziś jest 24 dzień cyklu i powinnam okres dostać za 4 dni . Może trochę szybciej bo stosowałam do wczoraj luteinę od 16 dnia cyklu no i mam taki problem ze krwawilam wczoraj jednorazowo rano , byłam w toalecie z rana i na papierze miałam dużo śluzu i niteczkami krwi .. nigdy tak nie miałam . A dziś miałam taki biało żółty śluz wyglądający jak płodny . Pomożecie ? Miała tak któraś z was gdy była przed okresem a nie wiedziała że jest w ciąży . Powiem wam że strasznie boli mnie lewy jajnik i promieniuje mi na tył , Nurofen nie pomaga ani inne leki przeciwbólowe, dziś kupię nospe sobie i zobaczymy czy przestanie.. :