reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co to oznacza?

Lula171216

Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny pisze do was z pytaniem..a mianowicie w niedziele czułam klucie jajnika lewego w poniedziałek również, we wtorek czułamlekkie klucie w macicy na środku i w środę tez czułam lewy jajnik... i od tego czasu cisza aż do teraz.. za 6 dni powinnam dostać okres poprzedni okres dostalam 4 września, nieczuje bólu piersi 2 ale zastanawia mnie ten jajnika... nie mam jeszcze nawet żadnych boli przedokresowych.. Mam nadzieje ze to ciąża..bardzo bym chciała drugie dziecko bo jestem juz mamą..staramy się już 1,5 roku i nic.. lekarz zalecił mi branie miovelii to biorę ja i miovelia nac. Ktoras z was to stosowałam? Niestety od kwietnia tamtego roku nie mam okresu znaczy mam ale wywolywany pomału zaczyna się to regulować dzięki ovarinowi i teraz moze dostane przez ta miovelie .. choć mam cichą nadzieję że to fasolka :) .

Ostatnia edycja:
reklama
Przyjmuhe hormony właśnie przez tego nowego ginekologa .. i tabletki które powodują owulacji tez przyjmuje . Może coś z tego będzie. Nie nakręcam się już. Zobaczymy za 5 dni :) w tamtym miesiącu miesiaczka spóźniła mi się 2 tygodnie ..
Mi lekarz co miesiąc robił monitoring, żeby najpierw wiedzieć czy ta owulacja faktycznie jest. A przy tabletkach, żeby wiedzieć czy nie zrobiła się czasem torbiel. @ miałam zawsze równo dwa tygodnie po potwierdzonej owulacji, czy była ona w 14dc, 16 dc czy też 18dc.
@Porzeczka1234 ma rację z tym jak rośnie pęcherzyk, więc pytanie czy lekarz faktycznie nic nie widział, czy stwierdził bardziej, że nic z tego już nie będzie, gdzie niektóre z nas mają owu nawet w 25dc. Zbadaj progesteron w 30dc i będzie wiadomo czy owu była.

reklama
Do góry