reklama
Królowa_Śniegu
Fanka BB :)
Wygląda jak skrzep po poronieniu - miałam podobne. Byłaś w ciąży?
Spóźniała mi się miesiączka ale u mnie często tak jest więc nie wiedziałam nawet że mogę być w ciążyWygląda jak skrzep po poronieniu - miałam podobne. Byłaś w ciąży?
Nie mam już tego zrobiłam tylko zdjęcieA byłaś w ciązy? Spóźniał Ci się okres? Robiłaś test?
Zawsze mozesz to wrzucić do pojemnika i jechać na IP ginekologiczną.
Lady Loka
Ile Ci się ta miesiączka spóźniała?Nie mam już tego zrobiłam tylko zdjęcie
Ja nie jestem przekonana czy to poronienie, bo ten skrzep mimo wszystko jest dosyć duży. Za duży jak na to, że nie zorientowałabyś się, że jesteś w ciąży. Przecież na początku pecherzyk jest minimalny.
Ja poroniłam wcześnie bo w 5 tygodniu. Nie miałam takiego skrzepu, a czekałam w szpitalu. Nie zauważyłam kiedy to sie stalo bo kazali mi obserwowac, zeby oddac do badań. Naprawdę tak wcześnie ciężko to wyłapać więc też mi się wydaje za duży. No ale lekarzem nie jestem więc różnie może być.
Madzia08.1978
Skrzepy w trakcie poronienia mogą być bardzo duże, jajo płodowe jest małe. U mnie skrzepy były nawet po 10 cmIle Ci się ta miesiączka spóźniała?
Ja nie jestem przekonana czy to poronienie, bo ten skrzep mimo wszystko jest dosyć duży. Za duży jak na to, że nie zorientowałabyś się, że jesteś w ciąży. Przecież na początku pecherzyk jest minimalny.
reklama
93kora
Ja jak poroniłam w 6 tygodniu to że mnie leciały skrzepy krwi w wielkości pięściIle Ci się ta miesiączka spóźniała?