reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Gwiazda kochana głowa do góry ! dobre myśli a dotrwamy ,też modle sie o 36tc...
Mój Miki w 30+5 ważył 2080 .....w 33 ur sie z 2560...Teraz zobaczymy czy siostra go dogoni...
Wczoraj ponoć ważyła 1800...ale ja tam nie wierzę :D no napewno 1500-1600 ma...

reklama
Sylwia, no to nic, jak coś to będzie cc. Dobrze, że z Córeńką dobrze :) Czy Ty bardzo nie chcesz tego cc?
Gwiazda, ja od początku ciąży mierzę ciśnienie dwa razy dziennie, na początku chwilę brałam leki, teraz widzę, że mi stopniowo ciśnienie wzrasta, pewnie powtórka z rozrywki z ciąży z Nikodemem. Cieszę się, że z Dzieciątkiem dobrze! Wytrwania życzę! Główka do góry!!

Słabiej te ruchy dziś czuję, no z 10 ich było, ale jakby znowu do pleców, nie lubię tak!! O! Teraz znowu! Przekręciła się znowu?? Te ruchy mnie wykończą! Ale mam stresa przed jutrzejszą wizytą, czy po tym kaszlu z macicą wsio ok, jak z wagą Młodej, ostatnio ważyła 440 g na połówkowym i potem już jej nie widziałam. Żeby tylko wszystko było dobrze...

Sylwia, no to nic, jak coś to będzie cc. Dobrze, że z Córeńką dobrze :) Czy Ty bardzo nie chcesz tego cc?
Gwiazda, ja od początku ciąży mierzę ciśnienie dwa razy dziennie, na początku chwilę brałam leki, teraz widzę, że mi stopniowo ciśnienie wzrasta, pewnie powtórka z rozrywki z ciąży z Nikodemem. Cieszę się, że z Dzieciątkiem dobrze! Wytrwania życzę! Główka do góry!!

Słabiej te ruchy dziś czuję, no z 10 ich było, ale jakby znowu do pleców, nie lubię tak!! O! Teraz znowu! Przekręciła się znowu?? Te ruchy mnie wykończą! Ale mam stresa przed jutrzejszą wizytą, czy po tym kaszlu z macicą wsio ok, jak z wagą Młodej, ostatnio ważyła 440 g na połówkowym i potem już jej nie widziałam. Żeby tylko wszystko było dobrze...
Nie boje sie cc mialam juz operacje w swoim zyciu i jakos dalam rade wiec najwazniejsze ze mala zdrowa tylko podejscie mojego lekarza troszke lekcewazace bo lekarz ktory robil usg wolal by zrobic jeszcze jedno wiec chyba bede musiala isc prywatnie na usg.U mnie z ruchami tez rozniej jest czasami tak wali ze az bolii a czasami spi zbyt dlugo i sie martwie ale wiadomo maluszki tez musza spac.

Sylwia, no właśnie, byleby z dzieciątkami naszymi było ok. Ja też cc, i to trzecia (!!!!!!!!), boję się samopoczucia po, po tych dwóch było ok, choć po drugiej ciężej, a teraz??? Ale jak muszą kroić to niech kroją, byleby było ok...

Sylwia, no właśnie, byleby z dzieciątkami naszymi było ok. Ja też cc, i to trzecia (!!!!!!!!), boję się samopoczucia po, po tych dwóch było ok, choć po drugiej ciężej, a teraz??? Ale jak muszą kroić to niech kroją, byleby było ok...
No pewni byle by maluszki byly zdrowe a cala reszta gdzies daleko :)

Gwiazda najwazniejsze, że dzidzia zdrowa.
Dołączam do chcących do 36 tyg. dorwać. Chociaż ja po ostatniej wizycie jak dowiedziałam się że szyjka się nie skraca pozwoliłam sobie na marzenia o 38 tyg.

Dzisiaj byłam na usg i niestety lekarz wypatrzyl płyn w worku osierdziowym 2mm, czyli na granicy normy. Poza tym wszystko dobrze. KTG tez wyszło ok. Nadal jest chłopcem. Wazy już 1520g i aż mi się wierzyć nie chce że 500g w dwa tygodnie przybral. Za tydzień w piatek idę na usg do innego lekarza na konsultacje. Narazie nie staram się nie denerwować ale trudno mi też zachować spokój.

reklama
Gwiazda najwazniejsze, że dzidzia zdrowa.
Dołączam do chcących do 36 tyg. dorwać. Chociaż ja po ostatniej wizycie jak dowiedziałam się że szyjka się nie skraca pozwoliłam sobie na marzenia o 38 tyg.

Dzisiaj byłam na usg i niestety lekarz wypatrzyl płyn w worku osierdziowym 2mm, czyli na granicy normy. Poza tym wszystko dobrze. KTG tez wyszło ok. Nadal jest chłopcem. Wazy już 1520g i aż mi się wierzyć nie chce że 500g w dwa tygodnie przybral. Za tydzień w piatek idę na usg do innego lekarza na konsultacje. Narazie nie staram się nie denerwować ale trudno mi też zachować spokój.
piekna waga :) oby tak dalej napewno bedzie dobrze

Do góry