reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Sylwia i to przez witaminy w ciazy?

Tutaj od dawna jest ze jak jest wszystko w porzadku to nie bierze ske witamin i tak jak pisalam na ktorym watku. Ja mam anemię to zelazo biore i kwas foliowy... magnez jak mnie brzuch boli a wapno jak sobie przypomne.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sylwia i to przez witaminy w ciazy?

Tutaj od dawna jest ze jak jest wszystko w porzadku to nie bierze ske witamin i tak jak pisalam na ktorym watku. Ja mam anemię to zelazo biore i kwas foliowy... magnez jak mnie brzuch boli a wapno jak sobie przypomne.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
nie tylko bo ja mialam wtedy zapalenie trzustki i woreczka zolciowego a takze wodonercze wiec maialam kroplowki z nospy i nawadnianie dlatego w nastepnych ciazach jak dziecko ladnie rosnie mam nie brac zadnych lekow

No i już po kontroli. Mam zaproszenie na czwartek rano na drinka :) Wygląda na to, że mój mały nie jest taki przeciętnie mały, co problemy z cukrem może sugerować.
Nie miałam USG teraz, tylko różne pomiary wzięte. Na podstawie wymiarów brzucha właśnie uznała, że dziecko jest większe, ale na szczęście w normie. Poprzedni pomiar położnej też był powyżej przeciętnej.
Poza tym posłuchałam sobie serduszka małego :)

Przyszła kolej na nas :) już po wizycie :)

Malutka w 30tyg waży 1390g :) wszystko z nią ok :) mi nic nie dolega, ale krew mam powtórzyć, bo te leukocyty mogą być od chorych zatok.

Na usg pokazała mi twarz małej jak spała i musze Wam powiedzieć, że to jest klon mojego męża :D od nosa w dół to jest dosłownie mój mąż a oczy pewnie za mną, bo czoło i oczka to tak bardziej do mnie. :D zdjęcia nie wstawię, bo za tydz idę i będę miała w 3d.

Przyszła kolej na nas :) już po wizycie :)

Malutka w 30tyg waży 1390g :) wszystko z nią ok :) mi nic nie dolega, ale krew mam powtórzyć, bo te leukocyty mogą być od chorych zatok.

Na usg pokazała mi twarz małej jak spała i musze Wam powiedzieć, że to jest klon mojego męża :D od nosa w dół to jest dosłownie mój mąż a oczy pewnie za mną, bo czoło i oczka to tak bardziej do mnie. :D zdjęcia nie wstawię, bo za tydz idę i będę miała w 3d.
ładnie rosnie :)

reklama
Do góry