MamaZblizną
Fanka BB :)
Ile dni po spodziewanej miesiączce?Mi też negatywny wyszedł, ale zobaczę jutro bo po wyniki z bety idę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile dni po spodziewanej miesiączce?Mi też negatywny wyszedł, ale zobaczę jutro bo po wyniki z bety idę.
A kiedy ma być @?Tak negatywny wyszedł, tylko właśnie poprzestawial mi się okres także de facto nie wiem kiedy powinnam go dostać
Ja mam 7 dni przed. Ale lekarka kazała zrobić. Przy drugim dziecku też tak miałam, mdłości tydzień przed @ A test negatywny, dopiero 7 dni po spodziewanej @ lekka blada kreska.Ile dni po spodziewanej miesiączce?
O kurcze.. 7 dni po spodziewanej miesiączce dopiero pozytywny test? To chyba dość pôźno..Ja mam 7 dni przed. Ale lekarka kazała zrobić. Przy drugim dziecku też tak miałam, mdłości tydzień przed @ A test negatywny, dopiero 7 dni po spodziewanej @ lekka blada kreska.
No właśnie. I do tego ledwo widoczna kreskaO kurcze.. 7 dni po spodziewanej miesiączce dopiero pozytywny test? To chyba dość pôźno..
O wiesz kiedy była owulacja?No właśnie. I do tego ledwo widoczna kreska
Nadzieja zawsze jest miałam testy owulacyjne 17.08 były dwie mocne kreski więc do 36 godzin powinna być owulacja przytulanko było 17, 18 , 19, 21 sierpnia.O wiesz kiedy była owulacja?
Ja jak zaszłam w poprzednią ciąże miałam cykle 37 dniowe i w 38 dc test był pozytywny. Teraz mam cykle 32 dniowe i w 33 dc test negatywny.. spóźnia mi się 2 dni i zastanawiam się czy jest nadzieja.. ehh
To u mnie test pozytywny 11.08 i dość mocny ból jajnika 15.08..Nadzieja zawsze jest miałam testy owulacyjne 17.08 były dwie mocne kreski więc do 36 godzin powinna być owulacja przytulanko było 17, 18 , 19, 21 sierpnia.
Najlepiej betę zrobić. Mi testy też negatywnie wyszły, ale jutro odbieram wyniki z bety i zobaczymy. Dziś zauważyłam że brodawki dostały wyraźnej otoczki.To u mnie test pozytywny 11.08 i dość mocny ból jajnika 15.08..