reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

reklama
Czy ja Wam pisalam,ze zapisalam sie wczoraj jako krolik doswiadczalny? Biore udzial w badaniacha nad cukrzyca i mozliwosciami gestozy w ciazy.Bede miala badania od przyszlego tygodnia,plus dziesiatki wizyt.Ciesze sie,bo bede mogla pomoc przyszlym pokoleniom i tym samym bede miala dokladne badnia i bede pod czujnym okiem:-)

Czarnula,usmialam sie wczoraj jak to pani dr malpa,opowiadala jak bardzo rozwinieta jest opieka nad ciezarna w Anglii.Z tego co opowiadala i z tego co Wy piszecie,to dwie rozne bajki!

dlatego są rozne opinie bo na roznych lekarzy trafiamy, jedni mają powołanie a drudzy wszystko szukaja w wujku google :)
ostatnio Mąż poszedl do lekarza to lekarz sprawdzał wynik cisnienia w internecie hahaha
dla mnie to paranoja :)

Czarnula ja w poprzedniej ciazy poszlam z mezem do lekarza na dyzur w niedziele,mialam taki atak paniki(skad nie wiadomo),ze mi sparazliwalo polowe ciala-lekarka jak zauwazyla,ze mi zaczyna usta wyginac zaczela krzyczec "niech kto wezwie lekarza"...chcesz porozmawiac ;-):-D(wtedy nam do smiechu nie bylo,ale na szczescie przechodzil nasz znajomy pielegniarz i wezwali karetke).

Czarna moja przyjaciolka jest pielegniarka i zdawala rok temu na medycyne.Nie dostala sie,bo podwinela sie jej noga na dwoch pytaniach "kto byl zwyciezca ostatniego Big Brother" i "z kim byla Canalis zanim zwiazala sie z Gorgem" - no bo przeciez to wazne pytania o kulture generalna!(w tym roku sie dostala-uff).Ja sie dostalam na pielegniarstwo,widocznie bo wiedzialam co to "bollywood" :-D

reklama
ooo jestes z zawodu juz pielegniarka czy planujesz dopiero teraz to zrobic? ja Ci sie podoba praca czasami z upartymi ludzmi? :) pewnie nie jest lekko

Do góry