Od jakiś 2-3 tygodni biały śluz taki gęsty ale nie rozciagliwy, wzdety twardy brzuch. Przez jakiś czas z rana gdy się miałam wstać to było mi nie dobrze i musiałam z 15 minut jeszcze leżeć i wtedy dopiero wstawalam. Gdy mam jeść posiłek, taki jak obiad , to w polowie nie mogę już przełknąć bo mi nie dobrze , jakbym już była pełna jedzenia. Gdy była taka sytuacja że chłopak ściągnął by sutka to mnie tak mocno bolało, A na następny dzień to zrobił to już nie bolało A mówił że z taką samą siłą ścisnal I to było lekko. I nie wiem czy to ma znaczenie ale w jamie ustnej przy ustach, miałam niedawno takie jakby czasem białe czasem przezroczyste krosteczki. Miala któraś z Was Tak? Co to było?
reklama
Rozwiązanie
Ty chyba mocno chcesz zajść w ciążę... Pamiętaj, że zgodę powinien wyrazić też tatuś... Chyba że uznajesz, że tak jest skoro nie zabezpieczacie się. Polecam test ciążowy. I nie zaśmiecanie forum pytaniami ciągle o to samo...Wiem, że jest ryzyko. I tak wiem każda kobieta jest inna i ma inne objawy.
Ale jesteś w ciąży? Jeśli tak to który tydzień?
Nie jestem w ciąży, A czy to oznaki ciąży?
Nie chce wpadać w paranoję dlatego pytam czy ktoś tak miał.
Tak po prostu pomyslalam jak napisalas o śluzie i twardym brzuchu. ale tak to to nie wiem co moga oznaczać Twoje objawy niestety
Miesiączka dopiero za 2 dni, jakieś 2 tygodnie temu bolał mnie brzuch na miesiączke A teraz gdy zawsze przed okresem zawsze mnie bolał brzuch i piersi to nic
Olkaa93
Fanka BB :)
Proponuje iść do najbliższego sklepu i kupić prezerwatywy. Bo zakładanie co miesiąc wątku typu : czy mogę być w ciąży przestaje być zabawne :O
Wszyscy kiedyś byli młodzi i beztroscy ale wydaje mi się że wszystko ma swoje granice.
Wszyscy kiedyś byli młodzi i beztroscy ale wydaje mi się że wszystko ma swoje granice.
Proponuje iść do najbliższego sklepu i kupić prezerwatywy. Bo zakładanie co miesiąc wątku typu : czy mogę być w ciąży przestaje być zabawne :O
Gdzie w moim wątku, jest zadane przezemnie pytanie typu : czy mogę być w ciąży?
Dogryzanie wielce dorosłe też nie jest
Olkaa93
Fanka BB :)
A czy 5 dni temu nie zakładałas wątku czy możesz być w ciąży ? Opisujac takie objawy na forum dla kobiet w ciąży co oczekujesz że Ci zdiagnozujemy ? Zapalenie wyrostka?
Ja nie dogryzam tylko dobrze radzę . Zabezpiecz się i ciesz się seksem ze spokojna głowa .
Ja nie dogryzam tylko dobrze radzę . Zabezpiecz się i ciesz się seksem ze spokojna głowa .
reklama
reklama
Podziel się: