Celia89
Fanka BB :)
Ja też, ja też Już prawie miesiąc od porodu, mam nadzieję, że wszytsko dobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No powiem Ci że martwi mnie to długie milczenieJa też, ja też Już prawie miesiąc od porodu, mam nadzieję, że wszytsko dobrze.
Dzień dobry wszystko idzie w dobrą stronę )Jak tam sobie radzicie ? Wszystko ok u małej ?
Wszystko jest dobrze czekamy już tylko na wypis ze szpitalaTeż właśnie dziś myślałam o dziewczynach co tam u nich
Bardzo przepraszam ale całkowicie zapomniałam o tej stronie hahNo powiem Ci że martwi mnie to długie milczenie
Jest super już mogłam nawet małą potrzymaćJa też, ja też Już prawie miesiąc od porodu, mam nadzieję, że wszytsko dobrze.
Kangurowałaś ją?Jest super już mogłam nawet małą potrzymać
To świetnie, jak jej idzie jedzienie? Ile waży już?Jest super już mogłam nawet małą potrzymać
Zalecam noszenie luźnych, dopasowanych ubrań z bawełny, aby uniknąć podrażnień. Po porodzie powinnaś nosić ubrania, które pozwalają na ruch. Jest to spowodowane tym, że po urodzeniu dziecka możesz być zmęczona i obolała.Dzień dobry, mam pytanie odnośnie tego co powinnam nosić po porodzie? (Byłam zszywana)
Bardzo dziękuję za każdą odpowiedź