@xXc0r4l1n3Xx A jak sobie radzisz z całą sytuacją? Masz dalej wsparcie bliskich?
Z Twoim zdrowiem wszystko jest OK po porodzie? Udaje Ci się odciągać pokarm?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powiedzieli dziadkowi ze ma mało rozwiniety przełyk i płuca i tyle się dowiedziałamI jaki wyszedł wynik tego prześwietlenia? No lekarze pewnie będą chcieli żeby mogła w pełni sama oddychać bez tlenu
Ale jestem w szoku bo już otworzyła oczko shhsNo to jeszcze potrzebuje dziewczyna trochę czasu
Wydaję mi się że daję sobie dobrze radę, nadal mam wsparcie rodziny i chłopaka. Czuję się dobrze w tym tygodniu idę do lekarza.@xXc0r4l1n3Xx A jak sobie radzisz z całą sytuacją? Masz dalej wsparcie bliskich?
A bardzo dobrze dziękuję, Lilianka też się miewa dobrze się strasznie ruchliwa zrobiła haha@xXc0r4l1n3Xx Jak się miewa nasza świeżo upieczona mamusia i jej szkrabik? Dajecie sobie radę ?
Mam nadzieję, że waleczna Lilianka z każdym dniem jest coraz silniejsza.
To cudowne wieści ! Strasznie się cieszę, że wszysko ma się ku dobremu u was obu. Jesteś naprawdę młodą mamą i zdecydowałaś się wziąć na swoje barki dużą odpowiedzialność, ale z pewnością nie pożałujesz i za parę lat, jeśli nie od razu będziesz w małej zakochana ! Zajrzę do was od czasu do czasu Doczekać się nie mogę aż wyjdziecie ze szpitala, ale trochę to potrwa. Oby max 2-3 miesiące. Czeka was po szpitalu trochę wizyt u lekarzy ze względu na wcześniactwo, ale to już was pokierują specjaliści. Na pewno neurolog, kardiolog, okulista. Nie pamiętam, kogo jeszcze odwiedzały koleżanki ze wcześniaczkami.A bardzo dobrze dziękuję, Lilianka też się miewa dobrze się strasznie ruchliwa zrobiła haha
Jak tam sobie radzicie ? Wszystko ok u małej ?A bardzo dobrze dziękuję, Lilianka też się miewa dobrze się strasznie ruchliwa zrobiła haha
Też właśnie dziś myślałam o dziewczynach co tam u nichJak tam sobie radzicie ? Wszystko ok u małej ?