reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co myślicie

wiki2004

Zaciekawiona BB
Dziewczyny @ spoznia mi się 5 dni. Robiłam dziś betę z krwi. Zawsze miałam >0.1 dziś wynik dostałam 2,3 nie ma znaku że jest mniej tylko jest samo 2,3 jest szansa że na tym etapie beta byłaby tak niska ? Na pewno będę chciała powtórzyć za kilka dni. Myślicie że są jakieś szanse ? Miała któraś z was taką sytuację?

reklama
Wynik był pewnie <0,1. Znaczki Ci się chyba pomyliły. Na ten moment w ciąży nie jesteś. Zrob za kilka dni ponownie, jak rośnie to ciąża. Wszystko zależy od tego kiedy była owulacja.

Wynik był pewnie <0,1. Znaczki Ci się chyba pomyliły. Na ten moment w ciąży nie jesteś. Zrob za kilka dni ponownie, jak rośnie to ciąża. Wszystko zależy od tego kiedy była owulacja.
Tak tak. Zły znaczek dałam. I właśnie za każdym razem jak nic nie było miałam <0.1. A dziś 2,3 wyszło bez tego znaczka. A @ spoznia się piąty dzień. Dlatego też mam zawahania czy coś tam może się rozwijać że nagle taki wynik czy nic z tego nie wyjdzie bo po @ beta taka malutka

Tak tak. Zły znaczek dałam. I właśnie za każdym razem jak nic nie było miałam <0.1. A dziś 2,3 wyszło bez tego znaczka. A @ spoznia się piąty dzień. Dlatego też mam zawahania czy coś tam może się rozwijać że nagle taki wynik czy nic z tego nie wyjdzie bo po @ beta taka malutka
Masz 2,3 , możesz mieć i nawet 4.
Poniżej 5 jest brak ciąży. A jeszcze 5 dni po terminie @.

Do góry