Katania
Fanka BB :)
Dziewczyny czytam to forum i kilka razu już szukałam porady. Teraz mam pytanie, czy ktoś ma tak jak ja, jest niecierpliwy, wiec robi testy przed terminem @, są dodatnie, najpierw cienie, z każdym dniem ciemniejsze..a za parę dni krwawienie i testy białe. Tak jest, prawie co miesiąc Staramy się 7 mies. Mamy 2 dzieci. Raz ciaza potwierdzona beta, później spadek i koniec. Drugi raz uwidoczniona na usg z krwiakiem i wiadomo to samo. Byłam już u 3 lekarzy...mowią, że poronienia to przypadek, leczyli mnie luteiną w 2 fazie, teraz dostałam ovarin, sama biorę niepokalanek i wiesiolek ( 1 cykl) + leki homeo, bo nie szkodzą. Zawsze miałam torbiele, teraz jest ok. Progesteron w 2 fazie 10, 61 w 19d.c.- robiłam, bo mam czasami brudzenia lub plamienia. Po odstawieniu córki od KP zaczęły się plamienia w środku cyklu, ale to było 2 lata temu, 1,5 roku temu już się ze mnie lało przez 2 tygodnie, więc zrobili mi łyżeczkowanie i przez rok brałam leki anty, po których też plamiłam. Odstawilam 8 mies. temu anty., od tego czadu starania...Boję się, że może po tym łyżeczkowaniu jest jakiś problem..Pójdę do 4 lekarza, wiadomo...ale może ktoś mi tu coś napisze, bo już mi siły brakuje mam ochotę odpuścić, tylko ta myśl, co jest nie tak nie daje mi spokoju