reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co jest teraz modne?

Zawsze byłam zdania, że modne jest to co do nas najbardziej pasuje. Nie każdy czuję się dobrze w pastelowych kolorach.

reklama
Ja chętnie śledzę trendy, ale ślepo im nie ufam. Nie sądzę na przykład, że wyglądałabym dobrze w rozowych sukienkach, więc też w nich nie chodzę, ale widzę, że całkiem fajnie wyglądają w nich inne kobiety.

Nie wiem czy zauważyłyście, ale zaczyna znów powracać moda na lekko męskie ubrania dla kobiet. Dla mnie to super sprawa, bo zawsze dobrze czułam się w tego typu ciuchach. I według mnie nawet w takich ubraniach kobieta wygląda naprawdę elegancko i przyciąga uwagę mężczyzn.
szare-spodnie-w-krate-sel215009-select.jpg

Załączniki

• szare-spodnie-w-krate-sel215009-select.jpg
    szare-spodnie-w-krate-sel215009-select.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 102
Ja tam jakąś modniarą nie jestem, ale lubię dobrze wyglądać. Sukienki i żakiety do pracy i na okazje weselno-komunijne kupuję na Quiosque, tu link bo dobre ceny i jakość i ogólnie ładne rzeczy. A resztę, to raczej co mi w ręce wpadnie w SH. W sumie to poza pracą potrzebuję ubrań tylko po domu :D

Jeśli chodzi o buty w tym sezonie wydaje mi się że były modne zamszowe kozaki za kolano, sama sobie sprawiłam takie czarne i z uwagi że nie były ocieplane przydadzą się jeszcze na wiosnę, a kto wie czy jeszcze nie kupię szarych :baffled: ciekawą propozycją były też ubrania torebki jak i same buty z frędzlami, nie ukrywam że taki komplecik też zakupiłam :-) :)

mnie w tym roku bardzo urzekły długie swetry typu sukienka czy oversize w połączeniu z pięknymi zamszowymi muszkieterkami <3 no i nigdy nie wychodząca z mody Ramoneska - jej będę wierna chyba aż po grób, pasuje do wszystkiego i na elegancko i na co dzień; i oczywiście zgadzam się także z dziewczynami które wspominały o frędzlach

reklama
Do góry