reklama
AnnaJagoda
Aktywna w BB
Ja nie kieruję się trendami tylko własnym wyczuciem i wygodą. Ubieram się raczej klasycznie,więc łatwo coś dopasować.
Ja chętnie śledzę trendy, ale ślepo im nie ufam. Nie sądzę na przykład, że wyglądałabym dobrze w rozowych sukienkach, więc też w nich nie chodzę, ale widzę, że całkiem fajnie wyglądają w nich inne kobiety.
Załączniki
agraffka
Początkująca w BB
Jeśli chodzi o buty w tym sezonie wydaje mi się że były modne zamszowe kozaki za kolano, sama sobie sprawiłam takie czarne i z uwagi że nie były ocieplane przydadzą się jeszcze na wiosnę, a kto wie czy jeszcze nie kupię szarych ciekawą propozycją były też ubrania torebki jak i same buty z frędzlami, nie ukrywam że taki komplecik też zakupiłam
mnie w tym roku bardzo urzekły długie swetry typu sukienka czy oversize w połączeniu z pięknymi zamszowymi muszkieterkami <3 no i nigdy nie wychodząca z mody Ramoneska - jej będę wierna chyba aż po grób, pasuje do wszystkiego i na elegancko i na co dzień; i oczywiście zgadzam się także z dziewczynami które wspominały o frędzlach
reklama
Ja sądzę, że że najlepiej podglądać jak są wystylizowane modelki na sklepach. Mnie sie bardzo podobają rzeczy i stylizacje w lookbooku na stronie http://quiosque.pl ubrania eleganckie i ciekawe
Podziel się: