reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Maviko trzymam kciuki żeby z Tobą i Andrzejkiem było wszystko dobrze &&&&&&&&&&&&&&

Nanncy za duzo opinii też szkodzi, każda z nas ma inny organizm i inaczej reaguje na leki, a to Twój lekarz ma medyczne podstawy w postaci Twoich badań do wyznaczania Ci dawkowania leku, pomiar temperatury i obswerwacja sluzu bywa myląca.

mavika- Wszystko będzie ok :)
Dziewczyny jakie jaja w ogóle zapisałam się na kursy no i wpisywałam sie na wszystkie listy które się dało no i wszędzie się dostałam :) a myślałam ze na połowie nie będzie miejsc bo mówili ze np.maja 60osób chętnych a przyjmują tylko 20 :-D no i ze wszystkich dostałam pozytywną odpowiedz ;-) ale muszę się teraz zorganizować i wybrać te na które naprawdę chce iść teraz a na które np.za rok bo nie stać mnie ;-) zapisałam sie na 14 a każdy kosztuje mniej-więcej 800 do 2 000 także muszę sobie wybrać jakieś trzy , mój emek sie śmieje że przez te moje kursy z torbami pójdziemy no ale ...
Na pewno kurs zarządzania finansami domowymi jest mi baaardzo potrzebny ..no i co mi się marzy kursy kosmetyczne ..Tyle ze one sa najdroższe ..kurs stylizacji paznokci+żel +akryl to koszt 1500zł a kurs makijażu permanentnego to koszt 2000zł i to jeszcze jest w promocji :szok: no ale to mi się może zwrócić jak będę się tym zajmowała powiedzmy "na czarno":) bo do Mopsu na pewno nie wracam...Nic mnie juz drożej nie wyjdzie w porównania do kursu na prawo jazdy ..nie dość ze kurs 1600zł to każdy egzamin 140 no i ze 3 godz jazdy przed egzaminem co daje mi 150zł ... a egzaminów było już 3 ..porażka ,ale się nie poddam to mi potrzebne najbardziej...

Fioletowa Ty zaraz 30tc.:-) niesamowite jak ten czas szybko leci :)
królowa-a Ty jak sie czujesz??
Kruszka, Ania , Gryzoń-Jak wasze maleństwa ?

kamii ano, a tak sobie myślę że dopiero co byłam w szpitalu [w październiku] i to był 8 tc
a teraz coraz bliżej i z każdym tygodniem bezpieczniej
musze się tylko ogarnąć z wyprawką - niby wiekszość rzeczy mam po Arturze, ale trzeba dokupić kilka rzeczy... ale też mam nadzieję na szybki zwrot z pita, to przynajmniej będzie za co ;-)

agusiek a dziękuję. Całkiem nieźle, poranki mam typowo ciążowe już od jakiegoś tygodnia, ale się z tego cieszę.
Dziś byłam u lekarza, ale w tym porąbanym kraju, to tylko ot tak, aby lekarzowi zakomunikować swój stan. I podstawowe pytanie u nich: Czy to ciąża planowana, czy chce się jej pozbyć. :szok: Zawsze będzie mnie to dziwło. Dostałam broszurki do poczytania i mam czekać na list do położnej, a potem na usg. Babka w recepcji powiedziała, że niedługo mogę się go spodziewać, bo już zaraz wkroczę w 8tc. Także czekam cierpliwie...

reklama
a my dzis 7 miesiecy konczymy !!
laugh.gif
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! my teraz czekamy aż nam 5 msc wskoczy :))

Do góry