mnie nic nie bolało po clo czułam się bardzo dobrze żadnych objawów co pisało w niepożądanych,kobitki a czy po clo przed okresem tydzien czy dwa moze bolec brzuch i pachwiny i cycory ?? bo mnie zaczely bolec 3-4 dni po owulacji i to tak ze czasem mam dosc ale to za szybkpo na ciaze mi sie wydaje...a do testowania zostaly mi jeszcze 6 dni... juz nic nie kumam co sie dzieje. w tamtej ciazy tk nie mialam wiec boje sie ze to po clo...
reklama
wiesz każdy organizm jest inny i na każdego lek będzie inaczej oddziałowywał, tak samo jest z ciążąniektóre dziewczyny nie mają objawów a ja np. miałam mdłości i bóle piersi 4 dni przed spodziewaną@, cierpliwie czekaj a my trzymamy kciuki:-)kobitki a czy po clo przed okresem tydzien czy dwa moze bolec brzuch i pachwiny i cycory ?? bo mnie zaczely bolec 3-4 dni po owulacji i to tak ze czasem mam dosc ale to za szybkpo na ciaze mi sie wydaje...a do testowania zostaly mi jeszcze 6 dni... juz nic nie kumam co sie dzieje. w tamtej ciazy tk nie mialam wiec boje sie ze to po clo...
witaj Myśawiesz każdy organizm jest inny i na każdego lek będzie inaczej oddziałowywał, tak samo jest z ciążąniektóre dziewczyny nie mają objawów a ja np. miałam mdłości i bóle piersi 4 dni przed spodziewaną@, cierpliwie czekaj a my trzymamy kciuki:-)
Dzastina222
Czekam..
kobitki a czy po clo przed okresem tydzien czy dwa moze bolec brzuch i pachwiny i cycory ?? bo mnie zaczely bolec 3-4 dni po owulacji i to tak ze czasem mam dosc ale to za szybkpo na ciaze mi sie wydaje...a do testowania zostaly mi jeszcze 6 dni... juz nic nie kumam co sie dzieje. w tamtej ciazy tk nie mialam wiec boje sie ze to po clo...
Po Clo raczej nie.... mnie bnajmniej nic nie bolało..ale jak to się mówi każdy organizm jest inny i inaczej reaguje na leki.. Mnie cyce bolą przed @ zawsze i przy lekach też.. a te bóle jajników mogą świadczć bardzej o zagnieżdżaniu... i bóle pachwinowe... chociaż też nie do końca.... musisz cierpliwie poczekać...bo nic innego nie poradzisz..
kobitki a czy po clo przed okresem tydzien czy dwa moze bolec brzuch i pachwiny i cycory ?? bo mnie zaczely bolec 3-4 dni po owulacji i to tak ze czasem mam dosc ale to za szybkpo na ciaze mi sie wydaje...a do testowania zostaly mi jeszcze 6 dni... juz nic nie kumam co sie dzieje. w tamtej ciazy tk nie mialam wiec boje sie ze to po clo...
Witaj
Ja przu CLO miałam tak jak Ty że zaraz po owu bolały mnie piersi i brzuch i tak aż do okresu
ale kazda z nas reaguje inaczej więc może to byc również na fasolke czego Ci życze ;-)
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
dziekuje dziewczyny za odpowiedz no wlasnie przypominam sobie z ejak bylam w ciazy to rypalo m nie w pachwinach ale to kurc ze za wczesnie sie zaczelo tak mi sie wydaje bo 4 dni po owu... raz czytam ze zagniezdzanie zaczyna sie od 4-6 dnia od owu a raz ze od 6-8 ... zglupiec mozna.
lopop to hormon to chyba nie trzeba na czczo
lopop to hormon to chyba nie trzeba na czczo
witaj kochana jak sie masz, jak po świętach??witaj Myśa
dziękuję dobrze, Myśa święta w Polsce czy na wyspach spędzacie?witaj kochana jak sie masz, jak po świętach??
reklama
Dzastina222
Czekam..
Witam się z wami wtorkowo...
U mnie piękna pogoda aż się żyć chce..
Mam 30 dc i @ nie ma, już 2 dni po odstawieniu Dupka... nic mnie nie boli nawet cyce, tylko mam mdłości wieczorami i mam biały mleczny śluz.... myślicie że to efekt Duphastonu? Bo wiem ze mleczny śluz zwiastuje fasolkę ale nie wiem czy to przypadkiem Duphaston mi takich numerów nie robi... Czy któraś z was tak miała?
Adolfina co u ciebie? @ przyszła czy nie????
Pozdrawiam;-);-);-)
U mnie piękna pogoda aż się żyć chce..
Mam 30 dc i @ nie ma, już 2 dni po odstawieniu Dupka... nic mnie nie boli nawet cyce, tylko mam mdłości wieczorami i mam biały mleczny śluz.... myślicie że to efekt Duphastonu? Bo wiem ze mleczny śluz zwiastuje fasolkę ale nie wiem czy to przypadkiem Duphaston mi takich numerów nie robi... Czy któraś z was tak miała?
Adolfina co u ciebie? @ przyszła czy nie????
Pozdrawiam;-);-);-)
Podziel się: