Królowa_Dramatu
Fanka BB :)
"przestańcie się strać i wyluzujcie" i moje ulubione "jedźcie gdzieś na wakacje, upijcie się " ahahahha żart. przy lekach pić -hahaha, matko jak mnie takie złote rady wkurzają żeby mocniej nie powiedzieć
ja się nie wyluzowałam (test owu był zrobiony) ale moje dziecię jest wynikiem upojnej nocy po duuuuuużej ilości wina
ja już miałam taki okres że jak widziałam laskę w ciąży to miałam ochote ją od zdzir zwyzywać... to straszne, ale tak się czułam, potem wracałam do domu i było mi wstyd że taka zawistna jestem...
hehe miałam dokładnie to samo, najgorsze, że wszędzie nagle zaczęłam widzieć ciężarne. Strasznie mnie to wkurwiało... Gryzoń, jest szansza, że Ciebie gdzieś widziałam i zwymyślałam w myślach
A to forum uspokoiło mnie, naczytałam się tu historii dziewczyn, takich jak moja, które zaszły w ciążę mimo że sytuacja była beznadziejna. I uwierzyłam, że i mi się uda. Ale gdy zobaczyłam 2 kreski na teście to zdębiałam - do tej pory nie dotarło do mnie, że jestem w ciąży. Chyba powinnam zacząć dekorować pokój dzięcięcy by oswoić się z tą myślą
Ikasia, Agusiek - jesteśmy na etapie negocjowania imienia
Ania, głuptasie, wyczerpałaś limit nieszczęść na wiele pokoleń!
Zabraniam Ci myśleć o takich rzeczach!!! Już niedługo będziesz tuliła swoją córeczkę...
A tak na marginesie, po Franku w kolejce są 3 dziewczyny
Zbieram się na jogę podratować moje bolące plecy. Znalazłam do tego zajęcia - gimnastyka dla kobiet w ciąży i chyba tam też się zapiszę, nie mogę dłużej żyć z tym bólem.
A wieczorem mamy imprezę (niedawno były urodziny męża), miało przyjść ok 15 osób a zrobiło się 25
Miłego dnia, dziewczyny!