reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Iaksiu czyli jest nadzieja :) ale się cieszę:)) ja z zawsze szukam twardego potwierdzenia moich przypuszczeń więc nie odbieraj negatywnie moich poprzednich postów. Jestem ciekawa jak zareagował twój mąż??
Czytam co piszesz na temat trudności w staraniach, jak słyszałam tekst o odpuszczaniu sobie to mnie trafiało. Dosłownie.
Jesli chodzi o ciąże w rodzinie czy u koleżanek to zawsze mnie cieszyły. Nie odczuwałam że jestem od nich gorsza czy coś w tym stylu, ale jak słyszałam o sytuacjach gdy pobito noworodka czy tak jak ostatnio że kobieta zabiła całą 5 (lub 6) to kipiała we mnie złość, że jest taka niesprawiedliwość.

reklama
Nicola ważne :)

tu masz odpowiedź:
Granicę wyższych temperatur zaznaczasz klikając na dzień poprzedzający wyższą temperaturę. Wtedy program odlicza 3 dni wyższych temperatur, które są jeszcze czasem płodnym. Od wieczora dnia 3 wt, jest okres bezpłodny, [...]
Dalsze dni program dalej oblicza, żebyś wiedziała, który jest dzień fazy lutealnej, żeby mieć orientację kiedy powinien być okres mniej więcej, kiedy testować
źródło: źródło: http://www.naturalnemetody.fora.pl/...ze-wykresy-color,3/witam-serdecznie,5203.html

Agusiek gratuluję :) i nie powiem, że nie zazdroszczę bo zazdroszę ale w sensie pozytywnym :) bo wyleczyłam sie juz z chorej zazdrości :)

Pozdrowionka :) ja spadam na zakupiska :p

kamii jeszcze nic pewnego, narazie beta wyszła 9, i podobno mogę się pomału zacząć cieszyć...aczkolwiek czekam do poniedziałeku czy beta rośnie..

nicola_25 nie denerwuj się Kochana...to naprawde nic nie da...i wiem co mówię...ja w tym cuklu jak w poniedziałek zaczęłam plamić i pomyslalam ze nic z tego to się poryczałam....i ile ja to łez już wylalam...A czy Ty jesteś przebadana...i Twój mąż??

agusieK GRATULACJE PĘCHERZYKA PIEKNEGO:);)Chciałabym byc już po takiej wizycie...Ja właśnie dzisiaj miałam iśc na siłownię ale chyba sobie odpuszczę...tzn ja tam chodze na bierzni albo orbitek..ale narazie spasuje....

tak maz ma dobre wyniki ja tez tylko powiedziala mi ze mam problem z owulacja( jajeczkowaniem ) i ze bedzie bardzo ciezko dla mnie to znaczy jedno i jest jednoznaczne ze moge nie miec dzieci :(

Ale mam dołek z rana :-( O mnie już zapomniałyście, że też się za miesiąc mam rozpakować? Czy przeczuwacie, że kolejne dziecko mi umrze?
Tak chciałam z rana poświergotać, że teraz kolej Gryzonia, potem moja, Królowej i przekażemy pałeczki dalej, a tu mnie na płacz bierze :baffled:

Ostatnia edycja:
ankka chyba Ci hormony szaleją bo nikt tu o nikim nie zapomina, może czasami coś umyka; ) oczywiście że będziemy za Ciebie i maleństwo trzymać kciuki, no co za głupie myśli proszę natychmiast odpędzić !!

Ikasia jestem z Tobą do poniedziałku, heh, jak ja bym chciała mieć wyniki bety w tym samym dniu....:)

agusiek rewelacja !!!!!! nic więcej nie mogę powiedzeń oprócz - durnaś ty za te wszystkie nerwy i wkręcania sobie :D:D widzisz babo??

Ja mam wizytę u gin 1 grudnia, jadę do Oslo do tego polskiego ginekologa, umówię sobie termin do rodzinnego tydzień po miesiączce, bo jak nie dostanę to niech mi bete zleci a jak dostanę to i tak musi mnie zapisać do norweskiego gina i dalej się leczyć na bezpłodność po norwesku tak się z nią umówiłam dwa miesiące temu ;)

Co do ćwiczeń....to ja od maja nie ćwiczę a chodziłam aktywnie na siłownie, 4 raz w tygodniu przez kilka lat i czuje się teraz okropnie, przytyłam i jestem ociężała, ale lekarz zabronił....heh, marze już o ciąży i o treningu po :D

reklama
Emenems bo parę dni temu zwracałam Gryzoniowi uwagę, że nie została sama po Kruszce i znowu to samo czytam. To co mam myśleć? :-(
Jedynie post Ikasi mnie cieszy, fajnie, że ginka mówi że jest nadzieja

Do góry