reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Ikasiu - pewnie że mu powiedz - będzie Ci łatwiej :))

A ja sobie właśnie zdałam sprawę że skoro Kruszka już po cc to zostałam tylko JA :szok: na ten rok do rozpakowania......
dziwnie mi z ta myslą, zawsze wydawała się tak nierealna że do tej pory chyba nie moge uwierzyć że to już lada chwila :-)
No i pamiętajcie - jedna się rozpakowuje to jedna - a może nawet znowu dwie - się zapakują !!!!!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zaraz jadę na targ jakieś ciuszki jeszcze upolowac i kilka prezentów na święta. Musze te prezenty ogarnąc teraz jak najszybciej, bo potem już raczej co innego będzie mi w głowie

reklama
No właśnie też stwierdziłam, ze bedzie mi łatwiej....ale szczerze...to mimo ze ta beta jest niska, bo jest....to jakos mam przeczucie ze to jedna ciąża....A może poprostu nie rzyjmuję do wiadomości ze moze być inaczej....

Gryzoń no faktycznie tylko Ty nam tutaj zostałaś....Jeszcze miesiąc....No i na Święta już będziesz miała swoją dzidzię....:)

Ja sobie tak liczyłam, że jesli to ciąża to lipcowe dziecko mnie czeka....choć dla mojego serducha nie jest to dobre ze względu na upały......pewnie wizyta u kardiologa mnie będzie czekała..no nic...zobaczymy...czekamy do poniedziałku...:):)

Emenems i tak chyba zrobię od nastepnego cyklu te 14dni będę brała albo 10 zobaczę. Ale na pewno zacznę brać dopiero od 3 dnia wyższej temperatury nie wcześniej, no chyba, że zaciążę teraz to też wezmę, bo powiedział, ze jeżeli będzie test pozytywny to żebym wzieła ja tak czy siak.

Co do testów owulacyjnych to nie wiem, bo to drogi interes. A na razie mam kupę badań do robienia od endo mojej.

Ikasiu - nie dam rady miesiąc. Pani dr tez powiedziała że spodziewa się że pęknę gdzieś w połowie miesiąca. Tak więc jeszcze ten tydzień i potem juz nie wychodzę. Ja obstawiam - 25-28 listopad :)) ale juzmnie tak boli tu wszystko na dole że ledwo chodzę więc czasem mam wrażenie że dzidzia mi zaraz wypadnie:szok: a lipiec to piękny miesiąc - ja marzyłam o tym żeby rodzić w lipcu bo ro znak raka - jak mój mąż :-)

nicola - bidulko!!!! tak mi Ciebie szkoda, nie wiem jak Ci pomóc .... ale wypłakac zawsze się trzeba..... ja dużo płakałam....

Ikasiu - nie dam rady miesiąc. Pani dr tez powiedziała że spodziewa się że pęknę gdzieś w połowie miesiąca. Tak więc jeszcze ten tydzień i potem juz nie wychodzę. Ja obstawiam - 25-28 listopad :)) ale juzmnie tak boli tu wszystko na dole że ledwo chodzę więc czasem mam wrażenie że dzidzia mi zaraz wypadnie:szok: a lipiec to piękny miesiąc - ja marzyłam o tym żeby rodzić w lipcu bo ro znak raka - jak mój mąż :-)

nicola - bidulko!!!! tak mi Ciebie szkoda, nie wiem jak Ci pomóc .... ale wypłakac zawsze się trzeba..... ja dużo płakałam....

strasznie mnie wzielo az maz sie obudzil i zaczol mnie uspokajac , to jest straszne :((((

Witam,
po całej przespanej nocy nie mogę nadążyć z czytaniem postów.
Na początek ogromne gratulacje dla Kruszki :)
Królowa ale super że to dziewczynka, myslałaś już nad imieniem??

Ja już po badaniu usg, piękny pęcherzyk jest :))))) ma całe 0,31 mm. Lekarz twierdzi że książkowo 4 tydzień 0 dni:) szaleje ze szczęścia. Kolejne badanie za 17 dni. Na razie kazał mi zrezygnować z basenu, ćwiczeń i nakazał leżeć. Kazał zmienić dietę. Wam też lekarze zalecili takie ograniczenia do 12 tyg??

hej anulla a powiedz mi czy to ma znaczenie w ktorym dniu ja zaznacze ta granice wyzszych temperatur?

a i czy któras wie co oznacza na wykresach granica fazy 1?

reklama
gryzoń-spokojnie mi też od 34tc mówili,zę góra tydzień no i efekt -urodziłam w 41 tc :-D:-) ,ale fakt że jesteś kolejna :) teraz będę zaglądać i patrzeć czy jesteś :)

Przede wszystkim GRATULACJE dla Kruszki :))

Ikasia- Nie czytam was na bieżąco bo nie mam czasu ,ale z twojego ostatniego postu wnioskuję ,ze jesteś w ciąży !?! :szok: Super w końcu sie udało !!!! :-D Mówiłam,że mam w planach oddać tobie pałeczkę :-):-)
Straaasznie się cieszę normalnie same super wiadomości :)

Do góry