reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Agitatka - to na pewno normalne, sama mówisz że poszaleliście :)) pewnie po clo jestes mocniej ukrwiona od wewnątrz i wtedy łątwiej o jakies otarcie :)
a który to dzień cyklu??
spokojnie bierz dupka i wspominaj wspaniały seksik a nie troszke krwi :))

reklama
Gryzoń jaki fajny brzuszek :-D
Kamii współczuję przejść. Ale najważniejsze, że jesteście już w domku i możecie się sobą cieszyć
Agitatka ja taki śluz z krwią miałam w tym cyklu, w którym się udało ;-) Powodzenia

Kamii ogromne gratulacje, dzielna jesteś Kobieto!!
oksytocyne sie podaje jak najpardziej, ja po cc dostalam...
polozna... suka za przeproszeniem no ale zdaza się ;/ najwazniejsze ze jestescie juz razem w domju i nic zlego sie nie wydazylo odpukac, wypoczywajcie :) no i ja rowniez czekam na fotki! ;*;*

aha z tym Panem to mnie zagielas hehehehe doobre :)

Kamii - ale przygoda! Dobrze, że wszystko ok się skończyło. To naprawdę straszne, że tacy ludzie pracują w szpitalach..

Agitatka - ja też myślę, że nie ma się czym przejmować w związku z tym plamieniem :) Na pewno nic poważnego i nie ma co odkładać staranek :) A jak pójdziesz do gina to się sama przekonasz :)

Gryzoń - Ty to drobinka jesteś!

Loczkis - w takim razie i ode mnie fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:)))

Ostatnia edycja:
hej
a ja właśnie byłam u rodzinnej
w nocy bolał mnie brzuch - tak wyrostkowo, potem było ok, a po południu znów mnie chwyciło, zgarnęłam mężą z pracy tj. zadzwoniłam żeby przyjechał] i skoczyliśmy do lekarki, ale już się uspokoiło
stwierdzila że w jelitach trochę mi się przelewa i że to prawdopodobnie od gazów, bo cały brzuch miękki i wygląda na ok
więc mam nadzieję, że już więcej nic mi nie będzie, mam dziś już miec "dietę mamy karmiącej" ale jeśli się pojawi ból to mam się przejechać na IP to mi chociaż badanie krwi zrobią i usg...
ja na serio proszę o nudny drugi i trzeci trymestr... mam dość atrakcji na tę ciążę ;-)

Gryzoń - Ty to drobinka jesteś!

:)))

a przytyłam już 11 kg :)) dopiero teraz widze jaka musiałam być mała rok temu :)) bo teraz czuję się całkiem normalna plus piłka na brzuchu :))

my juz po wizycie - hemoglobina spadła, dostałam kolejne leki. I znów usg nerki mam mieć. No i tak jak przypuszczałam pani dr potwierdziła moje obawy że urodzimy trochę przed terminem. Dlatego dzisiaj poprałam już prawie wszystkie ciuszki. Czekamy na pościel żeby ją wyprać. Łóżeczko juz amówione a w pon zamówimy wózek:))
Trzeba się uwijać!!!

Nie wytrzymam ze sobą co chwilę się nakręcam, a potem się stopuje :confused: Że wszytko będzie w porządku i tylko nie potrzebnie psuję sobie nerwy, bo żeby było coś z moją waginą, to już we wtorek by coś było, bo też współżyliśmy, a nie było, tylko po wczorajszym dzikim seksie :-p Głupia, to otarcia, otarcia i jeszcze raz otarcia
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

I jeszcze coś mi w szyje wlazło, ledwo ruszam :no::no:

Cześć Dziewczyny,

Przede wszystkim OGROMNE GRATULACJE DLA KAMII!!!! Nareszcie mamy Natalkę!!!

Nie odzywałam się bo miałam KOSZMARNY tydzień w pracy. Opiszę Wam później na grupie co się działo, ale dawno nie miałam tyle stresu co w ostatnim tygodniu, do tego w domu byłam późnym wieczorem, czasem wręcz w nocy, szłam spać od razu. Dawno nie miałam takiej ochoty na lampkę lub dwie czerwonego wina (choć pewnie gdybym mogła pić to wypiłabym chyba całą butelkę). Muszę Was doczytać, sporo się działo u Was...

reklama
Witam serdecznie:)
czytam Was cały czas, ale czasu zaczyna być coraz mniej bo wróciłam do pracy po 2tygodniowym urlopie:-p
Kami ale miałaś przeboje:szok::szok::szok: jeny, ale ta położna to suka, że ona jeszcze pracuje:wściekła/y: ja jak sobie przypominam swój poród to mogłabym już dziś iść rodzić drugi raz pod warunkiem, że będzie tak samo jak ostatnio:-):-) położne były cudowne:-D jednak najważniejsze, że u Ciebie już po wszystkim i że z Małą wszystko dobrze:-D:-D:-D powodzenia;-)
Loczkis a Ty już w przyszłym tyg testujesz??? myślałam, że my to jakoś razem jedziemy:-p no nic najwyżej będziesz pierwsza zafasolkowana i zarazisz resztę składu:-D
Agitatka też uważam że to pewnie jakieś otarcia, więc się nie martw;-) ja po clo zauważyłam dużo więcej śluzu i jakby więcej chęci na przytulanki bo wcześniej to z ochotą było ciężko, tylko taka czysta prokreacja:sorry2:
Gryzoń super wyglądasz w ciąży:-):-):-) widzę, że Mała zamierza wcześniej wyjść, ale pewnie da Wam połatwić wszelkie zakupy:-D
Fioletowa jak przeczytałam Twój wpis o wyrostku to widziałam od razu scenę z Lekarzy jak operowali wyrostek a potem zaraz robili cc;-) zdrówka życzę i oby Twoje przeboje ciążowe już się skończyły;-)
u mnie potop śluzowy, normalnie tak mam mokro że już myślałam, że się posikałam:-p:-D:-D:-D jajniki napierniczają totalnie:-D jutro z rana zastrzyk z Pregnylu i wieczorem jak wrócę z popołudniówki przytulanki:-D:-D:-D jak ja się modlę, żeby w końcu się udało, aż się boję co to będzie jak @ nie daj Boże przyjdzie:zawstydzona/y: taką mam teraz nadzieję, że dosłownie jestem pewna, że się uda...:zawstydzona/y: miłego wieczoru:-)

Do góry