reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
MAvika - na pewno podkuliła nóżki :)) lada chwila genetyczne :))

Dziewczynki - nienawidze życzeń "aby było zdrowe" - a co jak się chore urodzi?? to źle??? ma być nie kochane wtedy? mamy sie czuć winne że się chora dzidzia urodziła? mamy się nie cieszyć?

pachnąca - u nas też pierwsze wnuki, dziadkowie już oszaleli, wykłucają się kto ma wózek kupić :))

reklama
gryzon "aby bylo zdrowe" ja to inaczej interpretuje, to raczej swiadczy o tym ze ktos sie troszczy i o ciebie i malenstwo, chyba lepiej zeby blo zdrowe niz chore? tu nie chodzi o milosc, wyluzuj :) to tak jak w zyczeniach urodzinowych np zyczysz komus zdrowia :)

Kochane nie jestem w stanie Was nadrobić...więc troszkę egoistycznie napiszę co u siebie...

Byłam dzisiaj u ginki...i prawde mowiąc jestem troszke podłamana....
Dzisiaj mam 10dc, ginka zrobila mi USG i wyszło, że w prawym jajniku jest pęcherzyk wielkości 2,24....ginka powiedziala, ze przy cyklach 25 dniowych mało prawdopodobne zeby już była owulacja...i podejrzewa, że to jest niepeknięty pęcherzyk z poprzedniego cyklu:-:)-:)-:)-( Mam przyjśc w przyszlym tygodniu, jeśli okaże się, że pęchol dalej jest to dostanę zastrzyk....ale oczywiscie na wszelki wypadek kazała się starać, bo jest jakaś szansa ze to już owulacja....

Kochane nie jestem w stanie Was nadrobić...więc troszkę egoistycznie napiszę co u siebie...

Byłam dzisiaj u ginki...i prawde mowiąc jestem troszke podłamana....
Dzisiaj mam 10dc, ginka zrobila mi USG i wyszło, że w prawym jajniku jest pęcherzyk wielkości 2,24....ginka powiedziala, ze przy cyklach 25 dniowych mało prawdopodobne zeby już była owulacja...i podejrzewa, że to jest niepeknięty pęcherzyk z poprzedniego cyklu:-:)-:)-:)-( Mam przyjśc w przyszlym tygodniu, jeśli okaże się, że pęchol dalej jest to dostanę zastrzyk....ale oczywiscie na wszelki wypadek kazała się starać, bo jest jakaś szansa ze to już owulacja....

Cześć Ikasia :-)

A mnie to wygląda na pęcherzyk z tego cyklu, który jutro pęknie. Bo na chłopski rozum: skoro masz cykle 25 dniowe, tzn, że owu jest 10-11 dc a po 14 dniach @, czyż nie?
Ale co ja tam mogę wiedzieć, ja tylko zwykły inżynier jestem :-D
Powodzenia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pachnąca - mi mdlosci zaczely sie dopiero po 6 tygodniu;) Teraz jest juz lepiej, ale ciagle ciezko. Niewiele rzeczy mi do jedzenia smakuje:-( A co jakis czas poprostu musze jesc. Raz ze mdlosci, dwa ze mam dziwny smak sliny w ustach i on tez powoduje zle samopoczucie jak dlugo nic nie jem ani nie pije;/ Ale na wadze przytylam dopiero 0,5kg, czyli prawidlowo;)
A brzusio juz mam widoczny;):tak:

Błonka - fajnie sie slucha twoich opowiadan;) I to mile, ze jest ktos, kto mowi ze zycie po porodzie moze byc calkiem spokojne;) Ja jedyne czego sie boje to tego, ze nie bede sie wysypiac, a jestem straaaasznym spiochem. I bede w dzien chodzic jak neptyk:tak:

Mavika - oj wariatko - oczywiscie wszystko z twoja dzidzia jest w porzadku;p Schowala nogi i tyle:-p

Ikasia - zgadzam sie z Kruszka. Dokladnie tak samo mysle:tak:

No to teraz &&&&& za Agnieszke;)

I z niecierpliwoscia czekam na wiadomosci od Kamii:tak:

Aga kciuki zaciśnięte :-D

lkasia też trzymam kciuki za pękający pęcherzyk :-D

gryzoń - to może poproś żeby jedni kupili wózek a drudzy fotelik samochodowy - też bardzo ważne, a cenowo podobnie :-D

Dzięki Kochane..
Ja po ciuchutku też mam nadzieję, że to pęcherzyk z tego cyklu....dlatego o jutra się sataramy, bo dzisiaj jeszcze się powstrzymujemy:p

Chociąz ja nigdy nie miałam owulki tak wcześnie, zawsze była okolo 15-16dc....a tutaj nagle 10-11dc....chyba ze po tej jedne stymulacji clo i pregnylu powariowały te moje jajniki....

Kurcze, bo jak za tydzien się okaże, że to jest pęchol z tamtego cyklu to się chyba juz załamie...:(:(:):):)

reklama
Kasienkadg dlatego ja na poczatku spalam w dzien razem z Zosia.. jest zasada.. masz zrobic kolo siebie, kolo dziecka, a reszta jest nieważna.. masz byc wyspana zeby dziecku krzywdy nie zrobic zebys z bąblem nie zasnela.. a jak juz sie dzien reguluje to sama bedziesz wiedziec kiedy spac :)
Ikasia ja tez mysle ze to pecherzyk z tego cyklu....

Do góry