reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
sama zobaczysz ze nie latwo wejsc na neta przy malenstwie :p zaraz jak wrocisz do domu bedziesz musiala sie sama ogarnac :p no i rodzice pewnie wparuja do Was zobaczyc malenstwo :p

sama zobaczysz ze nie latwo wejsc na neta przy malenstwie :p zaraz jak wrocisz do domu bedziesz musiala sie sama ogarnac :p no i rodzice pewnie wparuja do Was zobaczyc malenstwo :p

Ja to rozumiem jak najbardziej, chodzi mi tylko o to, czy aby wszystko ok.

A u nas gości raczej zbyt wielu nie będzie. Rodzeństwo dzieciate, więc tak od razu nas nie odwiedzą (wiedza jak to jest:-)) Z rodziców mamy tylko moja mamę, ale 200 km stąd i ma przyjechać trochę później. A znajomych poprosimy o późniejsze odwiedziny, bo zresztą będę miała CC. Więc nie spodziewamy się natłoku gości:tak:

kruszka, ale kamii może siedzieć dalej w szpitalu, bo jeśli np miała cc, albo dziecko ma żółtaczkę - w sumie czasem wystarczy duperel i trzymają niepotrzebnie dłużej

Witajcie dziewczynki

My już po weselu..... najpiękniejszym weselu jakie można sobie wyobrazić....tańczyłam do 6 rano, moze nie tyle co zwykle ale wytrzymalyśmy do końca :))
Było pięknie, cudowne jedzonko, muzyka goście piękna sala i prezenty
Dopiero dochodzimy do siebie po wczorajszych poprawinach i sprzątaniu. Jutro wracamy do Warszawy i od razu zamawiamy łóżeczko i wózek, bo już nie ma na co czekać.
Nawet ja się dobrze czułam, nic mnie nie denerwowało nie miałam zgagi, nic mnie nie bolało - bosko... tylko po oczepinach poszłam wziąć prysznic, zmieniłam makijaz i sukienke na biała bawełniana bombkę białe leginsy i białe tenisówki - śmiesznie było ale wygodnie :))))

Próbuje Was nadrobić ale mało mam siły.
Kami na pewno urodziła. LLada chwile się Kruszka rozpakuje :))
Królowa - to chyba Ty pisałas o książce "co tam sie dzieje" - mam ja wspaniała powoli czytam, jak i kilka innych :))
Świetna jest książka Jagody Cieszyńskiej :Wczesna interwencja" - to z moich studiów i pracy, dla specjalistów niby ale kazda mamusia skorzysta - dookładnie opisany rozwój wszystkich sfer - motoryczna, wzrok, słuch, mowa itp oraz konkretne ćwiczenia dla każdej z nich - POLECAM.

Kruszka - ciesze się że usg dobrze wyszło!!

Gryzon ten dzień był zdecydowanie Twój. Gratuluję i życzę dużo dużo szczęścia!

Ja po wizycie. Moje malutkie ma 3,43cm wg usg 10w2d. Serduszko bije pięknie ma rączki i główkę i wielką pepowine ale nie mogliśmy sie dopatrzeć nóżek. I nagle zaczęło się tymi nozkami odbijać od ścianek :) mam małego zajaczka :):):)

reklama
Do góry