reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

liwus wózek fajny, troszkę mi roanę przypomina którą na początku chciałam kupić:-)
ile ja się nazastanawiałam nad tymi wózkami to nie chce sobie przypominać nawet:-) ja zwracałam uwagę na to, żeby spacerówka była wpinana przodem i tyłem(dlatego xlander odpadł) i ostatnio właśnie na skrętne koła!!
jak byliśmy ostatnio w sklepie to jednak zdecydowaliśmy sie na conecto v3, bardzo fajny, leciutki wózeczek i cena bardzo przystępna:-)
pabla ja też mam zamiar kupić te koszulki, to dobrze że towar ok:-)tylko nie wiem jak z rozmiarem, żeby się bebenek potem zmieścił:-)

reklama
Liwus tapeta pierwsza klasa!strasznie mi sie podobaja te zwierzatka,moj maluszek ma juz kilka ubranek zwierzaczkowych ,a jeszcze posciel mi taka po glowie chodzi.
Pabla ja tez sie wlasnie zastanawialam nad ta posciela.Ogladalam ja ostatnio z mama,powiedziala,ze mi taka kupi jak bedzie do mnie jechac,tylko mam sobie kolorek wybrac,a drugi komplet kupi do siebie do domu,zeby w odwiedziny wnuczus mial pod czym spac(+lozeczko turystyczne do tego):-)
Kicrym pokoik sie juz fajnie prezentuje,a lozeczko super,widzialam je w sklepie.

Co do meskich zakupow,to sie wlasnie wczoraj dowiedzialam,ze moj kochany nabyl aparat + jakis sprzet niezbedny do niego,bo stwierdzil,ze maluszka trzeba porzadnym sprzetem fotografowac,a nie jakims badziewiem,ktore posiadamy(chociaz ja tam twierdze,ze wcale zle nie jest).A wiec Heksa mozemy sobie rece podac.;-)

Co do wozkow ,to ja juz zakupilam w promocji tzn uzywany,ale najpierw poczytalam troszke opinii na ten temat i zgadzam sie z tym,ze pojazd nie moze byc ciezki,zreszta znajoma ma taki wielki (niestety nie wiem jaka firma i model,ale taki z panda,jakby ktos widzial) i ma straszne odciski na rekach,a maluch rosnie ,wiec jej teraz juz strasznie ciezko,do tego stopnia,ze zdecydowala sie kupic nowy.:-(

Pabla, bardzo dobrze, że te koszulki takie udane, przynajmniej będę wiedziała co kupuję:-) ja cały czas czekam na ten nieszczęsny list i dostaję szału - tak jakby na allegro miało czegoś zabraknąć;-) tyle mam rzeczy do zakupienia, że już nie mogę się doczekać i pewnie w przypływie rozpaczy kupię wszystko w sklepie:zawstydzona/y:

oj ja też te koszulki musze kupic bo okazuje sie ze sa niezbedne do szpitala:-)
kazali mieć ze soba takie 3
dzis widzialam na necie wózek i mnie zauroczył i mężusiowi się spodobał
casualPlay V6 - jakoś tak leciało. Koniecznie musimy go tylko gdzieś dorwać na żywo bo może wówczas cały czar prysnąć i dalej będziemy się zastanawiać nad wyboerm

Pójdę pomacać ten wózek i zorientować się czy w ogóle mają taki w sklepie i zobaczę :happy: Chociaż kupno i tak planuje na początek lipca , ale dobrze się zorientować bo potem może być za późno :-) Ale ten wózeczek przoduje jak na razie :happy:
Kicrym ten wózek toBALLERINA firmy Wychamet – BabyActive :-)

Dziewczyny a ten ceneco v3 to ma pompowane koła bo mnie też bardzo na tym zależy i w niego da się wpiąć fotelik?

kamu coneco V3 ma mozliwosc przypiecia fotelika i z tego co wyczytalam to te duze kola sa pompowane

mnie tez sie podobał coneco V3 ale odpadł jak go zobaczyłam w sklepie, niby fajny ale ta godola tak strasznie nisko zreszta jak zobaczylam spacerowke to tez pokrecilam nosem:sorry2:
co do causalplay S6 dla mnie super wozek - (widzialam tylko w internecie)tylko czytalam ze ma oparcie zaniskie no i gondola mi sie nie podoba ale spacerowka wizualnie lepsza od X landera ktorego na 80%kupujemy bo jeszcze caly czas chodzi mi po głowie quinny speedy( ale maz i moja mama nie chca trojkołowki:dry:)

jezeli chodzi o te koszule to ja mam 2 i jestem baaaaardzo zadowolona- ja kupilam XL i wcale nie sa za duze (dodam ze ostatnie spodnie w sklepie kupilam M )

reklama
kicrym do mnie też jakoś nie przemawiają te trzykołowe ale koleżanka ze szkoły mówiła mi, że jej brat ma quinny na 4 kołach i są zadowoleni więc ona też na taki się decyduje.
Ja muszę obaczyć i obmacać casualplaya S6 bo na necie wiele rzeczy wygląda ładniej niż w rzeczywistości. Ale to dopiero w przyszłym tygodniu bo teraz się kuruję a w sobotę jadziem do Radomia na chrześniaka komunię (nie chce mi się z tym bębenkiem moim - ale obowiązki)

Pozdrowienia dla brzuchatek
Ni i dziś jeszcze czeka nas wizyta u ginekologa - zobaczymy naszego smyka:-)

Do góry