reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Była dziś mowa o kocykach polarowych i ja dziś kupiłam sobie jeszcze jeden:-) jestem zdania, że kocyków nigdy za mało, a to gdzieś rozłożyć, np. na przebieraku czy nawet do wózka:tak: zresztą nie mogłam się powstrzymać:zawstydzona/y: Liwus fajny ten stanik i cena też fajna:-D jak tylko łaskawie dostanę list z Allegro zaraz coś zamawiam:-)

reklama
Liwus fajowe te ściany:tak: ale powiedz mi jak ty wstawiłas te zdjecia? bo ja wam chcialam pokazac moj pokoik z łozeczkiem zrobilam zdjecie i nie da sie wkleic:baffled: nie mam opcji wklej, a tobie sie udało:tak:

co do stanika to rzeczywiscie ladnie sie prezentuje no i ta cena super:tak:

Kicrym: klikasz "Odp" a potem na dole po prawej stronie "Idź do zaawansowanych" - otwiera Ci się okno edycji wiadomości z emotikonkami po prawej stronie i ikonami różnych funkcji na górze - jak tam klikniesz spinacz, to otwiera się okno dodawania załączników:tak:

Ja dziś dostałam poszewki na pościel - śliczne, naprawdę jestem zadowolona
# 3-cz ORYGINALNA POŚCIEL 100 x 135 - MAMO-TATO # (357969539) - Aukcje internetowe Allegro
mój kolorek to drabinki z misiami na rózowym tle.
A z zakupów nie dzidziusiowych - mój małżonek zaszalał i kupił LCD i kino domowe...dostało mu się za wydawanie kasy, tym bardziej że przy dziecinnych zakupach na wszystko brak..No ale skoro twierdził, że miał dodatkowe fuchy to przymknęłam oko, chociaż nie lubię takich niespodzianek nie skonsultowanych ze mną. No ale facetom czasem odbija, nie wiem czy Waszym też, ale jak mój na coś się uprze to koniec....

no nie wiem czy sie pokaza te zdjecia:baffled: ale jak sie pokaza to to jest nasz pokoik z łózeczkiem:-D

Załączniki

• DSC_6816.JPG
    DSC_6816.JPG
    151,8 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC_6817.JPG
    DSC_6817.JPG
    139,9 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC_6818.JPG
    DSC_6818.JPG
    170,7 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC_6819.JPG
    DSC_6819.JPG
    161,1 KB · Wyświetleń: 34
no i sie udało:-D ogolnie panuje jeszcze nieład ale trzeba troche ogranąć he he:-D
no i materac do łózeczka dokupic:tak:

liwus super te sciany :-) przyklejaliscie takie naklejeczki czy to tapeta? ozdabianie scian jeszcze przede mna-i myslalam wlasnie o naklejkach...ciekawa jestem czy zdaja egzamin :-)
pabla bardzo ladna posciel :-) ja swoja zamowilam juz jakies 2 tyg i do tej pory nie otrzymaalam:wściekła/y: nie obwiniam sprzedawcy na allegro bo wiem co sie dzieje teraz z nasza poczta. Dzis przyszlo jakies awizo, jutro rano ide odebrac. Mam nadzieje ze to posciel...
kicrym super lozeczko. Chcialam takie samo kupic, ale okazyjnie odkupilam od kolezanki . A w zwiazku z tym ze duzo taniej i w idealnym stanie to nawet sie nie zastanawialam, mimo iz kolor wolalabym inny :-)

Przyklejaliśmy naklejki zakupione zresztą na allegro. Frajdy przy tym co niemiara :happy: Trzymają się ładnie , prezentują również. Tak naprawdę to wygląda to jak tapeta :-)

reklama
Kicrym świetne łóżeczko, a tapeta rewelacja:-) Pabla27 z tymi Mężami to jest większy problem niż z dziećmi, mój Mąż zadzwonił dziś do mnie z informacją, że zakupił do naszego domu parapety, twierdzi że jak je zobaczę to się w nich zakocham, normalnie już się boję:-D

Do góry