reklama
Rozwiązanie
Może być za równo 20+ jak i 10- taki sezon, trudno przewidzieć. Jeśli będziecie wracać samochodem to do fotelika normalnie jak po domu plus kocyk/otulacz do nosidełka (zależy jaka pogoda).
Zalezy jaka bedzie pogoda ale ja bym dała: Body z długim rekawem, spodnie, czapka taka wiosenno-jesienna i na wierzch przejsciowy kombinezon (ja miałam taki a'la pajacyk z pluszu/"misia", ze stopkami, zapinany na suwak)
Ja myslalam o którymś z tychZalezy jaka bedzie pogoda ale ja bym dała: Body z długim rekawem, spodnie, czapka taka wiosenno-jesienna i na wierzch przejsciowy kombinezon (ja miałam taki a'la pajacyk z pluszu/"misia", ze stopkami, zapinany na suwak)
Załączniki
Zalezy jaka bedzie pogoda ale ja bym dała: Body z długim rekawem, spodnie, czapka taka wiosenno-jesienna i na wierzch przejsciowy kombinezon (ja miałam taki a'la pajacyk z pluszu/"misia", ze stopkami, zapinany na suwak)
monitkaz
Fanka BB :)
Ja urodzilam w pazdzierniku 2019 i bylo chyba 20 stopni. Ja ubralam dziecko w body z dlugim rekawem, spodenki polspiochy, cieniutka czapeczka i bluza....dzis wiem, ze ta bluza byla zbedna, ale to bylo dziecko zaraz po porodzie.
k.karolina
Ja rodziłam 31. Października z córką wyszłam dwa dni później. Było chyba 9 stopni. Miała body na długi rękaw, getry, skarpetki, cienka bawełnianą czapeczka i na to pluszowy kombinezon że stópkami.
Taka warstwa jednego polaru.
Taka warstwa jednego polaru.
Gosia903488
Myślę, że ciężko przewidzieć pogodę za 2 m-ce. Będziesz bliżej terminu, łatwiej się będzie zorientować. Poza tym gdybyś nawet czegoś nie wzięła albo pogoda by zaskoczyła, to bliscy zawsze mogą dowieźć. Na razie spakuj (jeśli już pakujesz torbę) uniwersalną wyprawkę z długim rękawem.
reklama
DarkAsterR
Ja myslalam o którymś z tych
Mialam identyczny jak ten biały tylko różowy. Sprawdził się na pazdziernik.
Moja dwójka tez z października, jedno z początku, drugie w połowie. Zaleznie od pogody. U mnie akurat w pazdzierniku wieje wiec miały body z krótkim rękawkiem, na to śpiochy, na to pluszowy kombinezon i czapeczka na uszka.
reklama