reklama
Hej.Dziewczyny właśnie wymyśliłam, ze przez moje stresy i lęki będę mieć poród Przed wczesny Boje się właśnie w tym momencie bo odczuwam jakieś drobne bóle siano zamiast mózgu zamiast się uspakajać to ja na odwrót jeszcze gorzej
Też tak miałam i wiesz co - nie urodziłam wcześniej. Moja córeczka urodziła się w terminie. Ma teraz 2,5 miesiąca i pomimo tego że w ciąży brałam leki jest zdrowym dzieckiem.
Hej. Wchodzi ktoś jeszcze na grupę? U mnie już masakra… codziennie wielki stres, emocje, lęki, strach o dziecko już codziennie boli mnie podbrzusze.. czuje się fatalnie nic nie pomaga.. od tygodnia na asertin 100 i doraźnych mzoe któraś brała? Po ilu te leki zaczną działać? Bo przysięgam, ze się wykończę
Paulaaa123
Zaangażowana w BB
Niestety musisz przetrwać te początki wchodzenia w lek. One powodują też zaostrzenie objawów na początku. Poproś kogoś o pomoc, rodzinę, partnera, aby ktoś z Tobą był w tym czasie, wspierał Cię. Ja przeprowadziłam się na tydzień do mojej mamy i ona się mną zajmowała... Mi bardzo pomagały spacery, a byłam w podobnym stanie do Ciebie. Plus robiłam relaksujące kąpiele... niedługo święta więc polecam Ci przyznać się przy najbliższych do swojego stanu, jest wtedy łatwiej. Po 3-4 tygodniach powinno być lepiej, a w pełni lek działa po ok. 3 miesiącach. Cierpliwość popłaca, zobaczysz, niedługo poczujesz się lepiej z maleństwem będzie wszystko dobrze, przeszłam przez to samo, córeczka leży właśnie obok mnie i sobie "śpiewa"Hej. Wchodzi ktoś jeszcze na grupę? U mnie już masakra… codziennie wielki stres, emocje, lęki, strach o dziecko już codziennie boli mnie podbrzusze.. czuje się fatalnie nic nie pomaga.. od tygodnia na asertin 100 i doraźnych mzoe któraś brała? Po ilu te leki zaczną działać? Bo przysięgam, ze się wykończę
Hej jestem tu nowa z końcem grudnia dowiedziałam się o ciąży. Też szukam pomocyHej. Wchodzi ktoś jeszcze na grupę? U mnie już masakra… codziennie wielki stres, emocje, lęki, strach o dziecko już codziennie boli mnie podbrzusze.. czuje się fatalnie nic nie pomaga.. od tygodnia na asertin 100 i doraźnych mzoe któraś brała? Po ilu te leki zaczną działać? Bo przysięgam, ze się wykończę
Leki zaczynają działać do miesiącaHej. Wchodzi ktoś jeszcze na grupę? U mnie już masakra… codziennie wielki stres, emocje, lęki, strach o dziecko[emoji20] już codziennie boli mnie podbrzusze.. czuje się fatalnie nic nie pomaga.. od tygodnia na asertin 100 i doraźnych[emoji20] mzoe któraś brała? Po ilu te leki zaczną działać? Bo przysięgam, ze się wykończę
Gosiaslomka85
Fanka BB :)
Hej
Ja tez w ciazy zaczelam brac leki. Mam nadzieję ze juz troszke lepiej
Ja tez w ciazy zaczelam brac leki. Mam nadzieję ze juz troszke lepiej
Ja tylko hydroksyzynęA brała która z was propranolol w ciąży? Bądź jakieś doraźne leki. Mi od czasu do czasu pomagał właśnie propranolol
reklama
W pierwszym trymestrze?Ja tylko hydroksyzynę
Podziel się: