Ja się konsultowalam już chyba 3 lekarzami.. Nierzyt nosa w ciąży to też nic nadzwyczajnego bo jest spuchniętą sluzowka.. I to prawda że ja praktycznie od początku ciąży mam katar.. Ale jak pojawiła się chrypka i zmierzylam ta tepearutute to mi odjebało.. I właśnie ja mierze w kółko, czytam szukam i się nakręcam. Przeczytam że bolą mięśnie, to bolą mnie mięśnie, przeczytam że kaszel to nagle chce mi się kaszleć.. Narobię sobie problemów przez ta nerwice zaraz bo mnie wezma za chora. A jak podchodzę do tego racjonalnie to wiecie co? To ta racjonalna część mnie mówi ***** dziewczyno nie masz tego ( od lat mam hipohondrie) a jak zaczynam czytać , wpadać w to to koniec kaplica..A jaki lekarz mówił Ci , że to alergia bądź zatoki ? ginekolog ? Spróbuj może się wyluzwać, nie myśleć ciągle o tym, nie mierzyć co rusz temperatury. Ja odczuwam tę podwyższoną temperaturę bo od dziecka źle reaguję na gorączki itd., czuję się rozbita i otumaniona ...inaczej raczej bym się tym nie przejmowała (oczywiście o ile to nie wynik choroby itd., tego nie wiem , podpytam dziś lekarza ).
Daj znać co powiedzial Ci lekarz. Ale na pewno że to od ciąży