reklama
Czy z dzieckiem było wszystko ok? Dużo się mówi że w 3 trymestrze trzeba przerwać leczenie bo po porodzie syndrom odstawienia u dziecka występuje, czyli duszności itp.nie biorę nic. W ciąży brałam sertralinę aż do porodu. Po porodzie odstawiłam całkowicie
Idstawilas leki bo chciałaś karmić piersią?
Hmmm chyba wszystko zalezy od dawki leku, ponieważ na sertraline można karmić piersiąCzy z dzieckiem było wszystko ok? Dużo się mówi że w 3 trymestrze trzeba przerwać leczenie bo po porodzie syndrom odstawienia u dziecka występuje, czyli duszności itp.
Idstawilas leki bo chciałaś karmić piersią?
Dokładnie to samo usłyszałam ostatnio od psychiatryMysle, zwle przy atakach paniki itp to cesarka pod pelna narkoza jest najlepszym rozwiazaniem. Jak uspia to sie nie ma zadnych objawow typu podwyzszone tetno, cisnienie... Przeciez to pod wplywem nerwow jest.
Leki mają być odstawione przed porodem, aby do minimum zniwelować u noworodka zespół odstawienny.niekoniecznie.... u mnie wszyscy wiedzieli o tachykardii a i tak miałam normalne znieczulenie. A tętno podczas cc miałam 170
czemu niektórzy lekarze upierają się na to odstawanie przed porodem? To jest przecież bez sensu
Mi na szczęście nie kazanoLeki mają być odstawione przed porodem, aby do minimum zniwelować u noworodka zespół odstawienny.
reklama
Normalnie cesarke wiec w kregoslup ? Ja mialam narkoze. Po tym bylam tak senna i szczesliwa, ze juz po, ze nie mialam glowy do paniki.Ale są tu kobiety które cierpią na ataki paniki ale miały normalnie cesarke ? I jak to potem wygląda bo podobno trzeba długo leżeć i bije się że wtedy będę miała jakąś panikę A wstać nie można:/
Podziel się: