Wystraszona29
Fanka BB :)
Gratulacje!! Trzymajcie się dziewczynyDochodzę do siebie. Boli brzuch i cięcie ale jakoś damy radę. Mała wazy 3250 i 54 cm
Dostała 10 w skali Apgara. Ma razie wszystko Oki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!! Trzymajcie się dziewczynyDochodzę do siebie. Boli brzuch i cięcie ale jakoś damy radę. Mała wazy 3250 i 54 cm
Dostała 10 w skali Apgara. Ma razie wszystko Oki.
DziękujemyGratulacje!! Trzymajcie się dziewczyny
Dziękujemy.Twój synek też będzie zdrowy nic się nie martw.Gratulacje !!!! Ciesze się bardzo że mała zdrowa
Basieek ja tego nie rozumiem , kiedyś jak pisaliśmy to mój synek był większy od twojej córki a teraz mój jest mniejszy od Twojej według USG : p ciesz się że wszystko się udało , jak się czujesz tak psychicznie ? Ja jestem poddenerwowana wiedząc że miałaś termin za mną a już jesteś po, czuje że tym bliżej do mnie : D a nawet dobrze że mała Cię wzięła " z zaskoczenia" . Przynajmniej nie przeżywałas przed CCDziękujemy.Twój synek też będzie zdrowy nic się nie martw.
Edzik pewnie , jak dobrze się czujesz bez leków to na cholerę je brać , super wiedzieć że się dobrze czujesz i że z małą wszystko ok, dobrze wiedziećiec że z maluchami dobrze po takich przeżyciach i z Tobą tak samo:*Hej dziewczyny!no widzę,że coraz więcej dzidziusiów na świat przychodzi!Gratulację!u mnie 6tydzień po porodzie leci.Mała jest cudowna!ja po porodzie miałam mega nawrót nerwicy, a teraz jakby się normowało.W międzyczasie byłam na konsultacji u innego psychiatry,ktory tez pracuje w szpitalu i zalecił mi przy karmieniu Parogen.Mowi,ze jest bezpieczny wg badan prowadzonych na calym świecie.Mowi,ze muszę dojść z objawami do punktu 0,a potem kontynuowac przez ok.8mcy...no i oczywiście psychoterapia.Póki co lekow nie wzięlam...jakoś ten ostatni tydzień był w miarę ok...nie wiem czy dobrze robie...ale stwierdzilam,ze skoro jestem tyle lat w terapii to moze przetrwac te trudne momenty
No ja miałam termin na 11.09 na cc ale mała przyspieszyła i tak jak mówisz dobrze że mnie z zaskoczenia wzięła bo tak to byłby mega stres. A psychicznie jestem jakaś taka spokojna póki co. U Ciebie też będzie wszystko Oki zobaczysz. Nawet Edzik pisze ,że u niej się wszystko uspokoiło.Basieek ja tego nie rozumiem , kiedyś jak pisaliśmy to mój synek był większy od twojej córki a teraz mój jest mniejszy od Twojej według USG : p ciesz się że wszystko się udało , jak się czujesz tak psychicznie ? Ja jestem poddenerwowana wiedząc że miałaś termin za mną a już jesteś po, czuje że tym bliżej do mnie : D a nawet dobrze że mała Cię wzięła " z zaskoczenia" . Przynajmniej nie przeżywałas przed CC