reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Dzięki!no właśnie jest dobry przyrost wagi,no i tak narawdę wszystko się okaże po porodzie czy te naczynia zaczną normalnie krew pompować do komor czy jednak operacja.Polecam tego kardiologa jak ktoś jest z Trójmiasta,choć na poczekalni spotkalam panią z Chojnic,której przyjął dziś dziecko na cito bo pediatra wykrył wczoraj jakieś szmery.Za 2tyg.dowiem się kiedy cesarka
Czy ten lekarz to kardiolog dziecięcy? Szukam dla mojej 11 letniej córki. I trójmiasto bardzo mi odpowiada. Też jestem z Chojnic [emoji4]

reklama
Ja znowu z mojego doświadczenia wolałabym pracować... Bo w domu dostałam tej nerwicy , siedząc cały dzień i zamartwiając się o dziecko , teraz też całe dnie siedzę i wyszukuje ruchów bo jakoś słabo go czuje od kilku dni i znów panikuję jak nie wiem. Wczesniej czytalambpoerdolycna necie i w paniki wpadalam. Teraz jak tylko mnie myśli atakują wstaje i staram się czymś zając żeby nie dostać ataku paniki.dzisiaj zrobiłam ciasto , nazywałam całe wiadro malin i zamrozilam, potem kapuśniak , i wreszcie wzięłam siesza zalegla prace z studiow podyplomoeuch ,żeby tylko czymś się zająć... Jutro mam badania prenatalne i też się denerwuje. Nie martw się ja też mam straszne myśli, nie umiem sobie wybaczyć tego że te leki lykam. Wyrzuty sumienia mnie zjadają od 2 miesięcy. Ale jak praca Ciebie tak stresuje to może spróbuj na chwilę iść na zwolnienie. Zawsze możesz wrócić jak coś.
Sardas daj znać po badaniach! I nie obwinaj się przez leki.. to nie pomoże

Sardas daj znać po badaniach! I nie obwinaj się przez leki.. to nie pomoże
Mały rośnie prawidłowo :) ma 1,7 kg. Naprawdę jestem w ogromnym szoku że rośnie normalnie przez te moje nerwy :) na badaniach się dzisiaj fajnie ruszał , ładnie go było widać , mam nadzieję że jeszcze trochę ze znerwicowana mama wytrzyma :)

Mały rośnie prawidłowo :) ma 1,7 kg. Naprawdę jestem w ogromnym szoku że rośnie normalnie przez te moje nerwy :) na badaniach się dzisiaj fajnie ruszał , ładnie go było widać , mam nadzieję że jeszcze trochę ze znerwicowana mama wytrzyma :)
No i gratulacje!prawidlowy wzrost to juz połowa sukcesu!A druga połowa to wytrzymać do końca ciąży A który to już tydzień?

Ostatnia edycja:
31 :) jeszcze muszę wytrzymać trochę,
Ale już mnie każdy gram cieszy :) po tych moich poronieniach to już się cieszę że tyle wytrzymałam , mam nadzieję że to szybko minie , bo od kiedy dostałam nerwicy to czuje jakby to była wieczność. To 21 tygodnia nie wiem kiedy mi minęło , a później to jakby nieskończoność była. Edzik nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę że już masz prawie koniec :) zaniedlugo będziesz już mieć córeczkę na rękach:) ja czuję straszny ciężar , tak się boję czy przez mój stres nie robię małemu krzywdy :( ale i tak jest silny jak tyle ze mną wytrzymał

reklama
Najprawdopodobniej w sobotę będą wywoływać poród... Jestem przerażona. Szkoda że ta nerwica nie może mnie opuścić chociaż na te parę chwil :(

Do góry