Hej dziewczyny[emoji4] czy Wy też dziś tak źle się czujecie? Ja chodzę przybita brzuch mnie ciśnie jestem jak pijana i puls mi dokucza
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzis troche lepiej się czuję, ale od czasu do czasu doskwiera mi wzrok mam wrażenie jakbym miała małego zeza (wiem głupio brzmi, ale nie wiem jak to inaczej opisać )Hej dziewczyny[emoji4] czy Wy też dziś tak źle się czujecie? Ja chodzę przybita brzuch mnie ciśnie jestem jak pijana i puls mi dokucza
Ja też. Niestety internet jest dla mnie najbardziej szkodliwy. Czego ja nie miałam, ewentualnie czym się nie martwiłam że mam. Najlepiej nie czytać żadnych zdrowotnych porad w necie. Przy nerwicy tylko to pogarsza stan. Niestety jeszcze czasem zdarza mi się zbłądzić :/Wydaje mi się że czytacie te wszystkie bzdury w internecie i zaraz szukacie tego u siebie...
No i na pewno to macie i cholera wie co jeszcze.... Przechodziłam to więc nie radzę wam się w to pakować!!!!
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak coś to pytajJa dzisiajbgorzej się czuje ale to może być też pogoda bo wczoraj piękne sloneczko a dzisiaj cały dzień pochmurny. Dzisiaj też kiedy zaczęłam słuchać DivoVica postanowiłam zapisywać wszystko co dla mnie jest ważne i kiedy po południu zaczęłam znowu źle się czuć otworzylam sobie zeszyt i przeczytałam parę razy to co zapisalam i zrobiło mi się lepiej. Jeszcze raz karolyn1987 dziękuje za podpowiedź.
A może zbytnio się zrelaksowałaś i dla twojego organizmu jest to dziwne i tak zareagował na odprężenieJa właśnie wróciłam z masażu, wszystko było spoko, ale teraz przyjechałam do domu i cała się trzesa tak od środka i mięśnie, ale czemu?
Moze masz rację bo już mi lepiej położyłam się na chwilę i spokoA może zbytnio się zrelaksowałaś i dla twojego organizmu jest to dziwne i tak zareagował na odprężenie