reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Czy Wam tez dziewczyny ciezko bylo zniesc dzisiejszy dzien (swieto)? Czy to tylko ja mam jakies takie egzystencjalne dolujace mysli :(

Czy Wam tez dziewczyny ciezko bylo zniesc dzisiejszy dzien (swieto)? Czy to tylko ja mam jakies takie egzystencjalne dolujace mysli :(
Ja idę zawsze na groby jak się ściemni. Wtedy mam wrażenie jest inny klimat i odgania moje myśli od śmierci...co jest dziwne biorąc pod uwagę wizytę na cmentarzu :)
Egzystencjalne myśli miewam w sumie bardzo często. A bym wolała tylko od święta :p

W sumie moze wieczorem ma to faktycznie inny klimat. Ja dzis sie zdolowalam i ledwo wystalam... Kolejny ciezki dzien.

Kochana ty bierzesz jakieś leki? Ja czuję że te 25 mg Asentry mi nie pomaga, chyba przejdę na 50...dziś fajny dzionek, na grzybkach byłam, ciepło, miło...
Nie biore niestety, lekarz nie zalecil. Asentre zawsze bralam przy nawrotach nerwicy, ale bywalo ze pomagalo dopiero 100 - 150 mg. Wiec 25 bym pewnie nawet nie odczula. Mam Relanium, ktore mam brac doraznie przy ataku lęku. I dzis wlasnie musialam wziac, bede miala wyrzuty sumienia, ale nie dalam rady juz po prostu...

reklama
Boże jaki ja mam dzisiaj ból głowy. Rzadko mnie boli w ogóle głowa. A dzisiaj okropnie. W jednym miejscu nad lewym okiem. Taki świdrujący ból. Oczywiście już sobie wkręciłam że coś mi się stanie.

Do góry