Edzik36
Fanka BB :)
Kasiuniaxv a boli Cię coś czy to lekarz zauważył po badaniu kontrolnym?jak się dzidzia chowa?jak Twoja psycha?A długo byłaś w szpitalu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiuniaxv a boli Cię coś czy to lekarz zauważył po badaniu kontrolnym?jak się dzidzia chowa?jak Twoja psycha?A długo byłaś w szpitalu?
Około 4 tyg po porodzie pojawiło się ponowne krwawienie i bol jak na okres. Polozna powiedziała ze skoro nie karmię i nie ma gorączki to nie ma się co przejmować bo to pewnie okres. W piątek na kontroli u ginekologa okazało się ze coś tam jednak jest i w sumie w poniedziałek do szpitala. Jestem wkurzona bo tuz po porodzie miałam lyzeczkowanie więc nie wiem...A z psychika było spoko, leki działaly, tylko jak pomyślę o narkozie, szpitalu to lęki wracają malutka spoko się chowa, śpi ładnie w nocy i jest pogodnaKasiuniaxv a boli Cię coś czy to lekarz zauważył po badaniu kontrolnym?jak się dzidzia chowa?jak Twoja psycha?
Ja byłam następnego dnia , ale ja byłam po usunięciu ciąży obumarłej , tylko miałam mocne krwawienia przez kilka tygodni po tym , ale ty masz coś innego więc spokojnie,a narkoza się nie przejmuj bo to nie jest prawdziwą narkoza , po pół godziny ja już byłam przebudzona ,A długo byłaś w szpitalu?
No porod to nic przyjemnego nie ma co ukrywac ja sie strasznie boje i choc raz urodzilam to wydaje mj sie, ze tego dzidcka nie dam rady urodzic, albo, z3 mam jakiegos tetniaka w glowie i przy parciu mi peknie j umre albo, ze sie wykrwawie... ahhh masakra ja bede chciala rodzic ze znieczuleniem na pewno moze tez wybierz ta opcjw przy pierwszym porodzie mi nie dali choc mogli trafilam na bardzo zle polozne... ja bym chyba wolala cc niz naturalny mimo , ze dziewczyny na bol po narzekaja to ten bol przed porodem jest dla mnie tak masakryczny, ze ... zDobra dziewczyny , końcówka u mnie wygląda bardzo nie ciekawie, zaczyna sie zzsrednoej paniko mega panika , obawiam sie zeby nie przeobrazilo soe w histerie. Tak jak myślałam noc była ciężka , a mąż rano jakby nigdy nic się nie stało , milutki jak nigdy : p a u mnie zaczyna się kryzys nerwowy, miałam skurcz i poczułam okropny ból , zaczynam się stresować bardzo porodem , więc nie dość że cały czas stresuje się że moje dziecko będzie miało porażenie mózgowe przez leki i nerwy w ciąży - to było główne zmartwienie moje , to dzis zaczęłam się nerwowa jak ja dam radę go urodzić w takim bólu. jak to jest dziewczyny, jak nie będę umiała to wtedy robią cesarskie cięcie prawda ? Za ponad dwa tygodnie mam termin i zaczęłam mieć atak ogromnego stresu, do tego nie przesłane noce i zmęczenie ogólne , i strach jak ja dam radę go urodzić : p ratujcie
Pytalam się ginekologa o znieczulenie , powiedział że te co dawane jest w szpitalu nie jest dobre dla dziecka , chodzi o to że dziecko powinno zrobić ten pierwszy wdech, a po tym znieczuleniu ma problemy i jest ospale , zaś te co jest dawane do krzyża co jest bezpieczne ,musi dawać anestezjolog, a on nie zawsze jest dostępny tak łatwo w szpitalu . A długo miałaś poród pierwszy ?No porod to nic przyjemnego nie ma co ukrywac ja sie strasznie boje i choc raz urodzilam to wydaje mj sie, ze tego dzidcka nie dam rady urodzic, albo, z3 mam jakiegos tetniaka w glowie i przy parciu mi peknie j umre albo, ze sie wykrwawie... ahhh masakra ja bede chciala rodzic ze znieczuleniem na pewno moze tez wybierz ta opcjw przy pierwszym porodzie mi nie dali choc mogli trafilam na bardzo zle polozne... ja bym chyba wolala cc niz naturalny mimo , ze dziewczyny na bol po narzekaja to ten bol przed porodem jest dla mnie tak masakryczny, ze ... z
Tym, ze u Ciebie moze byc lzej ja nl mialam bol prosto z krzyza a te sa najgorsze... nie mjsisz miec az tak zlego porodu to ni3 jest powiedziane
Cześć!Czesc Kochane,
dawno mnie u Was nie było. Jak się czujecie? Uspokoilyscie się trochę?
Całuję Was
Jak Twój nastrój? Lepiej trochę?Dobra dziewczyny , końcówka u mnie wygląda bardzo nie ciekawie, zaczyna sie zzsrednoej paniko mega panika , obawiam sie zeby nie przeobrazilo soe w histerie. Tak jak myślałam noc była ciężka , a mąż rano jakby nigdy nic się nie stało , milutki jak nigdy : p a u mnie zaczyna się kryzys nerwowy, miałam skurcz i poczułam okropny ból , zaczynam się stresować bardzo porodem , więc nie dość że cały czas stresuje się że moje dziecko będzie miało porażenie mózgowe przez leki i nerwy w ciąży - to było główne zmartwienie moje , to dzis zaczęłam się nerwowa jak ja dam radę go urodzić w takim bólu. jak to jest dziewczyny, jak nie będę umiała to wtedy robią cesarskie cięcie prawda ? Za ponad dwa tygodnie mam termin i zaczęłam mieć atak ogromnego stresu, do tego nie przesłane noce i zmęczenie ogólne , i strach jak ja dam radę go urodzić : p ratujcie