reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Ja dzisiaj też z lękiem sie obudzilam, kurcze juz sie zaczynam zastanawiać czy to nie przez zwiększenie dawki leku, chociaż myslalam ze to niemożliwe bo organizm się przyzwyczaić zdązył... Jak myślicie ? Tez dzisiaj myslalam o Anetce, co u niej, coś milczy, ale pewnie się odezwie

reklama
A jaką
Ja dzisiaj też z lękiem sie obudzilam, kurcze juz sie zaczynam zastanawiać czy to nie przez zwiększenie dawki leku, chociaż myslalam ze to niemożliwe bo organizm się przyzwyczaić zdązył... Jak myślicie ? Tez dzisiaj myslalam o Anetce, co u niej, coś milczy, ale pewnie się odezwie
Hej.a jaką dawkę zaczęlas brać bo mnie przy zwiększeniu też bardziej telepie

Zima na calego, glupie mysli cisną się ciągle, kiedy wyczekany luz? Kilka obesesyjnych myśli mnie męczy. Noc spedzilam spokojnie i nawet do 2 w nocy spalam z mężem :-) potem uciekłam do cichej, ciemnej sypialni. Dzis terapia i psychiatra a jak u Was poniedziałek?
U nas słonce świeci jak w lato:)u mnie noc pełna napięć a teraz mieszane samopoczucie...dalej nie płaczę ale obiecałam sobie zrobić porządek z nerwicą.Jutro polowkowe:/

Witam dziewczyny. Jestem w 25 tygodniu pierwszej ciąży a od 7 lat cierpię na nerwice lekowa. W ciąży oczywiście mi się pogorszylo, mimo zapewnień psychiatry i otoczenia że w ciąży nie będę miała czasu na myślenie o głupotach :)

Witam dziewczyny. Jestem w 25 tygodniu pierwszej ciąży a od 7 lat cierpię na nerwice lekowa. W ciąży oczywiście mi się pogorszylo, mimo zapewnień psychiatry i otoczenia że w ciąży nie będę miała czasu na myślenie o głupotach :)
Ja mam wrażenie, że w ciąży jest za duzo wolnego czasu. Niby powinno sie odpoczywać i zrelaksować ale u nas z tym chyba ciężko.

Witaj Kasiuniaxv w naszym gronie. Zarzywasz w ciąży leki? I jak radzisz sobie z atakami? Każda wskazówka cenna :)

Widzisz bo ja biorę escitalopram i on jest w dwoch dawkach tylko 10mg i 20mg (najwieksza). Bralam 5mg ponad 2 tyg a teraz 7.5 i mogę dojsc max do 10mg
Anncia mam wrażenid,że w trakcje ciąży te leki jakoś słabiej działają...musimy to paskudztwo przetrwać...ile pozostało Ci jeszcze tyg?

Hej.No niestety często w ciąży się albo polepsza albo pogarsza...ale musimy stawiać czoło tej cholerze:)w grupie raźniej

reklama
Przed ciaza brałam sertagen 50mg I trittico 150mg. Najpierw psychiatra sugerowala żeby odstawić całkiem, ale czulam że to skończyło by się bardzo źle. Po głębszej analizie stwierdziła że korzyści przeważają nad ewentualnymi stratami i biorę 100mg trittico. Mimo tych leków nerwica zjada mnie równo :(

Do góry